Logo Gadero
service

Potdekselschroeven

Met een potdekschroef monteert u Zweeds rabat planken eenvoudig aan uw tuinpalen of regelwerk van een wand. Wij hebben potdekschroeven met zwarte kop, in rvs of in verzinkt staal. Koop nu uw potdekselplanken, ook wel Zweeds rabat planken genoemd, samen met uw potdekselplankschroeven bij online houthandel Gadero.

Onze zwart gecoate potdekselschroeven zijn ook te gebruiken voor montage van zwart Deens rabat. Kies de schroeflengte 50 mm. Zorg voor een raamwerk met balken om de circa 40 cm.

Wij leveren potdekselplanken met bijbehorende schroeven overal in de Benelux bij u thuis of op uw bouwlocatie.

Sterke Zweeds Rabat Schroeven

Bij Gadero vindt u ijzerwaren speciaal om Zweeds Rabat te monteren. Deze ijzersterke schroeven zijn zeer geschikt om potdekselplanken te monteren. Als u zwart tuinhout gebruikt raden wij u aan om onze zwarte potdekselschroeven bij te bestellen. Deze schroeven vallen mooi weg in het hout, zodat ze niet opvallen. Bovendien zijn deze schroeven voorzien van een hoogwaardige zwarte coating, die ervoor zorgen dat de schroeven heel sterk en goed bestand tegen roest zijn. Ook RVS schroeven met een zwarte kop zijn geschikt voor dit hout. Deze schroeven zijn aan te raden als uw schutting veel te maken heeft met verschillende weersomstandigheden, omdat RVS uitstekend buiten te gebruiken is. Lees ook onze blog over welke schroeven buiten gebruiken, als u nog twijfelt over welk ijzerwaren u nodig heeft. 

Zijn dit niet de schroeven die u zocht? Bekijk dat ook onze andere tuinschroeven of schutting toebehoren