Logo Gadero
service

Zwart hout

In steeds meer tuinen ziet u zwart tuinhout. Van schuttingen gemaakt van horizontale zwarte tuinplanken tot dichte wanden van overkapping van zweeds rabat. Zwart hout is simpelweg populair. Let op, hout kan men op 2 manieren zwart maken. De eerste optie is door het hout te dompelen in een bad zwarte verf. De levensduur van de zwarte kleur is dan ongeveer een jaar, het hout zal snel verschralen en vergrijzen. Voor een iets hogere prijs heeft u bij Gadero zwart gespoten rabatdelen of planken. Deze zijn 2x zwart gecoat in een spuiterij. De kleur blijft dan ook jaren zwart.

Populair zijn onze Zweeds rabat potdekselplanken en 20x200 mm tuinplanken in de kleur zwart. Wij bezorgen zwarte rabatdelen, zwarte planken voor schuttingen en pergola's overal in de Benelux.

Tuinhout en Rabatdelen zwart

Ontdek op deze pagina onze populaire Zweeds rabat planken, vierkante 9x9 palen, tuinschermen en 2x20 mm zwarte tuinplanken voor schuttingen. Alles is zwart gecoat, zo bent u zeker van een blijvend zwart product. Naast diverse tuinplanken, palen en rabatdelen in het zwart leveren we ook schroeven met zwarte kop. Dit past er mooi bij.

Vlonder van zwarte planken

U wilt eens een keer iets anders dan een hardhouten, Lariks Douglas of een Geïmpregneerde vlonderplank? En u houdt niet van kunststof composiet? Bekijk dan de fraaie 2.9 x 19.0 cm zwart gespoten steigerplanken eens. Een prachtige steigerplank voor een bijzonder stoer terras. U zult uw zwarte vlonder wel regelmatig moeten bijwerken met een zwarte beits. 

Wilt u binnen in huis een zwarte vloer leggen? Bekijk dan onze pagina zwarte vloeren met lamelparket en visgraat van eikenhout.

Zwart hout inspiratie