Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 90 x 70 cm enkel glas

Productnummer: DE17613 Enkel glas   |   Geleverd met kozijn   |   6-ruits

€ 246,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 90 x 70 cm enkel glas

  • Inclusief kozijn
  • 6-ruits raam

Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 90 x 70 cm enkel glas

Bent u op zoek naar een mooi uitzetraam voor uw overkapping of tuinhuis? Bekijk dit Red Class Wood 6-ruits uitzetraam dan eens. Het raam, inclusief kozijn, heeft een breedte van 90 cm en een hoogte van 70 cm. Het raam heeft enkel glas van 4 mm dikte en wordt geleverd met kozijn. De sponningmaat van het kozijn is 85 x 65 cm.

Creëer licht in uw overkapping of tuinhuis met dit uitzetraam van het merk Tuindeco. U kunt het raam naar buiten toe openen. Het raam is geschikt voor een groot aantal blokhutten en overkappingen en wordt door roeden verdeeld in 6 ruiten.

Red Class Wood

Red Class Wood is een geïmpregneerde houtsoort die veel doet denken aan Lariks Douglas hout. Echter heeft Red Class Wood niet de negatieve eigenschappen van Lariks hout. Red Class Wood hout is vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd. Hierdoor worden krimp en uitzetting van het hout sterk verminderd. Ook is het niet zo harsig als Lariks Douglas hout en is het onbehandeld ook nog eens duurzamer. 

Benieuwd naar de rest van het assortiment? Bekijk ook de rest van het assortiment ramen en deuren van Red Class Wood. Liever iets anders? Bekijk dan ons assortiment Lariks Douglas ramen en deuren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Enkel glas Red Class Wood Uitzetraam 90 x 70 cm Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 90 x 70 cm enkel glas Enkel glas   |   Geleverd met kozijn   |   6-ruits Op voorraad
€ 246,25 Per stuk incl. BTW