Betontegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grigio - Populair

Productnummer: EX1000290   |   Geïmpregneerde tegels voor lang kleurbehoud

€ 33,92 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grigio - Populair

  • Stroef om gladde tegels te voorkomen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voelen zijdezacht aan
  • Ook geschikt voor uw dakterras
  • Niet geschikt voor de oprit

Betontegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grigio - Populair

Zoekt u een mooie grijze terrastegel die makkelijk te onderhouden is en ook een hoog voetcomfort biedt? Dan is de 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grigio de tegel voor u! De kleur Grigio is een eigentijdse kleur grijs. Deze gemêleerde tegels heeft verschillende grijs tinten met hinten van beige er door heen. Door hun dikte van 4 cm zijn ze niet geschikt voor uw oprit. 

Weinig onderhoud en zijdezacht gevoel

Deze tegels zijn zowel geïmpregneerd als geborsteld. Het impregneren zorgt ervoor dat de tegels minder snel vocht en vuil openen en dat de kleur langer behouden blijft. Door het borstelen met speciale koolstofborstels wordt de bovenlaag van de tegels verder afgedicht, waardoor mossen, algen en kalkuitbloei nog minder kans maken uw bestrating aan te tasten. Dit maakt de tegel een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Het borstelen zorgt er ook voor dat de tegels erg zacht aanvoelen. Dit verhoogd het voetcomfort aanzienlijk, u kunt dus zonder problemen met blote voeten over uw nieuwe terras lopen.

Maak uw terras zomerklaar!

Haal de 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Grigio snel in huis om deze zomer nog te genieten van zijn voordelen. Gaat u zelf aan de slag met de tegels? Raadpleeg dan onze blog of bekijk bovenstaande video voor een uitgebreid stappenplan. Vergeet niet om ook uw bestrating toebehoren, stapelblokken, grind & split en drainage mee te bestellen voor u uw bestelling plaatst. 

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook de andere kleuren en formaten Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish of onze andere betontegels. Gadero bezorgt de producten van Excluton binnen 1-7 werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Terrastegels soft comfort Excluton 30x60x4cm Betontegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grigio - Populair   |   Geïmpregneerde tegels voor lang kleurbehoud Op voorraad
€ 33,92 per m2 incl. BTW