Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Giallo

Productnummer: EX1000291   |   Terrastegel in Giallo kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 33,25 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Giallo

  • Unieke kleuren combinatie
  • Voelen zijdezacht aan
  • Onderhoudsvriendelijk & duurzaam
  • Niet geschikt voor de oprit

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Giallo

Voor een unieke tegel die zowel onderhoudsvriendelijk is als zijdezacht aanvoelt zit u met de Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Giallo van Excluton goed! De kleur Giallo is een gemêleerde grijs tint, welke veel weg heeft van de kleur Grigio. Echter heeft deze er meer beige tinten doorheen, voor als u een iets lichtere tegel wenst. Deze betontegels zijn geborsteld en geïmpregneerd waardoor ze veel voordelen hebben ten opzichte van onbehandelde betontegels. 

Voordelen van Soft Comfort

Door het impregneren van de tegels worden deze zowel vuil-, mos- als algwerend en blijft uw nieuwe bestrating langer schoon. Ook zorgt het ervoor dat de kleur van de stenen langer behouden blijft. Door het borstelen met speciale koolstofborstels wordt de bovenlaag van de tegels verder afgedicht. Hierdoor kunnen vocht en vuil nog minder snel de tegel in trekken. Dit maakt de 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Giallo een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Ook zorgt deze behandeling met borstels ervoor dat de tegel zacht aanvoelt. U kunt dus zonder problemen met blote voeten over uw nieuwe bestrating lopen. 

Maak uw tuin zomerklaar!

Gadero levert de 60Plus Soft Comfort 30x60x4cm Giallo binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Maak uw bestelling compleet met de nodige bestrating toebehoren, stapelblokken en drainage. Niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish of ons ruime aanbod betontegels, keramische tegels en natuursteentegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus soft comfort terrastegel 30 x 60 x 4 cm giallo Terrastegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Giallo   |   Terrastegel in Giallo kleur   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 33,25 per m2 incl. BTW