Aanbouw veranda

Onder een aanbouw veranda verstaan wij een overkapping die u bevestigt aan de gevel van uw woning. Meestal is dit de achtergevel van uw huis. Met een aanbouw veranda verlengt u uw woning naar buiten. U zit droog en heeft minder last van wind. Wij hebben aanbouw veranda's van lariks douglas hout en aluminium terrasoverkappingen. Kies uit een houten aanbouw veranda met plat dak of schuin dak van doorschijnende polycarbonaatplaten. Wij bezorgen uw aanbouw overkapping van Lariks Douglas hout of Aluminium binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

48 uurs geleverd

Aanbouw Veranda hout of aluminium kopen

Wilt u een aanbouwveranda op maat bouwen? Kijk dan onder ons Lariks Douglas hout en stel zelf uw maatwerk houtpakket samen. Ook kunt u desgewenst los polycarbonaat platen of houten dakbeschot bestellen.

Bestel uw muuraanbouw kant en klaar, kies uit onze daksysteem sets in 18 standaard maten met helder of opaal polycarbonaatplaten. Deze muuraanbouw sets bestaan uit Lariks Douglas hout en polycarbonaatplaten + profielen en accessoires. 

Wilt u een overkapping aan uw huis bouwen van Lariks hout en polycarbonaat platen als dak? Bekijk dan ook onderstaande video met handige doe het zelf tips voor het bouwen van een geraamte en het plaatsen van dergelijke kanaalplaten als dak.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode