Wilt u een aanbouwveranda op maat bouwen? Kijk dan onder ons Lariks Douglas hout en stel zelf uw maatwerk houtpakket samen. Ook kunt u desgewenst los polycarbonaat platen of houten dakbeschot bestellen.

Bestel uw muuraanbouw kant en klaar, kies uit onze daksysteem sets in 18 standaard maten met helder of opaal polycarbonaatplaten. Deze muuraanbouw sets bestaan uit Lariks Douglas hout en polycarbonaatplaten + profielen en accessoires. De melkwit platen zijn beperkt doorschijnend, worden veel gebruikt bij overkappingen aan het Zuiden, deze beschermen beter tegen de felle zon dan heldere platen. In de heldere polycarbonaatplaten ziet u duidelijk de kanaalstructuur en heeft u volledige doorkijk.

Meer weten over waar u op moet letten bij het kopen van een overkapping? Lees dan ook onze blog met 3 tips voor de aanschaf aanbouw veranda.

Wilt u een overkapping aan uw huis bouwen van Lariks hout en polycarbonaat platen als dak? Bekijk dan ook onderstaande video met handige doe het zelf tips voor het bouwen van een geraamte en het plaatsen van dergelijke kanaalplaten als dak.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u