Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Veranda

Heb je last van regen en wind en ben je opzoek naar een overdekte buitenruimte, zodat je heerlijk droog (ook tijdens de koude winterdagen) buiten kunt zitten? Wellicht is een veranda overkapping iets voor je! Met een afgesloten veranda overkapping kun je zelfs een extra leefruimte aan je huis creëren. Veranda's zijn er in allerlei verschillende varianten. Voor een aanbouw veranda ben je bij Gadero bij het juiste adres. Maak je tuin dromen werkelijkheid en kies jouw eigen ideale tuin veranda.

Bekijk op deze pagina het grootste assortiment aanbouw veranda's

Veranda aan huis plaatsen?

Een veranda valt onder het assortiment van terrasoverkappingen. Om de juiste veranda te kiezen, moet je wel weten wat een aanbouw veranda precies is.

Een veranda aan huis wordt zoals de naam al zegt geplaatst aan het huis. Je bouwt de veranda aan de achtergevel van je woning, daarom wordt een veranda aan huis ook wel een aanbouw veranda genoemd.

Ben je geen ster in klussen en heb je besloten om een veranda te plaatsen in de tuin? Neem dan contact op onze montageservice. Bij Gadero helpen we je graag bij het monteren en het plaatsen van je veranda.

Welk soort veranda past bij mij?

Veranda's kunnen bestaan uit allerlei verschillende materialen. Zo zijn aluminium en houten veranda's het meest populair.

Aluminium veranda's

  • Aluminium veranda's zijn onderhoudsarm.
  • Lange levensduur.
  • Verder plaats je de veranda met gemak aan de muur van je woning vast.

Onze veranda's worden geleverd in bouwpakketten met verschillende opties. Zo kun je de perfecte veranda kopen die helemaal bij je eigen wens aansluit.

Wil je een aluminium veranda in het echt aanschouwen? Bij Gadero is er een showroom in Breukelen aanwezig, waarbij je op je gemak en ieder gewenst moment een aluminium veranda kunt bekijken.

Let op: Wanneer je kiest voor een aluminium veranda moet je gaan kijken naar het type dak. Zo heb je daken van helder polycarbonaat, melkwit polycarbonaat en glas. Dakbedekking van echt glas straalt luxe uit, maar is ook de duurste en zwaarste optie.

Kies de perfecte polycarbonaat dakbedekking!

Een polycarbonaat dak is lichter dan glas. De melkwitte platen zijn beperkt doorschijnend en laten alleen de eerste zonnestralen door. Een melkwit polycarbonaat dak wordt voornamelijk geplaatst bij terrasoverkappingen op het zuiden. Ze beschermen beter tegen uv-licht van de zon dan bij heldere polycarbonaat platen. Bij een helder polycarbonaat dak zie je duidelijker de kanaalstructuur en heb je ook een volledige doorkijk. Zo kun je dus langer genieten van het prachtige buitenleven.

Houten veranda's

Een veranda aan huis bouwen hoeft helemaal niet prijzig te zijn. In ons assortiment vind je voor elk budget een veranda.

Hout is gemakkelijk te bewerken en daardoor heel eenvoudig zelf samen te stellen naar je eigen wensen. Wij leveren veranda's in de houtsoorten, Lariks Douglas en geïmpregneerd hout. Bekijk ons Lariks Douglas hout en stel zelf je eigen veranda samen. Daarnaast leveren wij ook nog los polycarbonaat platen of houten dakbeschot. Zo kun je makkelijk je veranda samenstellen. Wanneer je een stijlvolle veranda in de tuin wilt neem dan Lariks hout in overweging. Dit type hout zorgt voor een robuuste uitstraling van je houten terrasoverkapping.

Video aanbouw veranda bouwen van Lariks Douglas hout

 

Wil je een houten overkapping aan je huis monteren van Lariks hout en polycarbonaat platen als dak? Bekijk dan ook de bovenstaande video met handige doe het zelf tips voor het bouwen van een veranda en het plaatsen van dergelijke kanaalplaten als dak. Zo weet je hoe je zelf een houten veranda kunt bouwen.

Bestel naast je overkapping aan huis ook de betonpoeren mee!

Bekijk ook de onderstaande blogs over aluminium veranda's

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode