Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Veranda

Bent u op zoek naar een betaalbare houten veranda, zodat u extra beschutting in de tuin heeft? Of wilt u meer ruimte aan huis? Met een houten veranda verlengt u uw woning naar buiten. Onder een houten veranda verstaan wij een overkapping van hout of aluminium die u bevestigt aan de (achter)gevel van uw huis. Het is heerlijk toeven, u zit droog en heeft minder last van wind. Een bijkomend voordeel is dat u bespaart op uw energiekosten, een veranda aan huis heeft namelijk een sterk isolerende werking.

Bekijk op deze pagina het grootste assortiment aanbouw veranda's en bekijk onze tips voor het bouwen van uw houten veranda.

Houten veranda's

Meer weten over waar u op moet letten bij het kopen van een houten uitbouw? Lees dan ook onze blog met 3 tips voor de aanschaf aanbouw veranda. Wij verkopen houten veranda's van Lariks douglas en geïmpregneerd hout. In ons assortiment vindt u veranda's voor elk budget. Een veranda aan huis bouwen hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Ga voor aluminium aanbouw terrasoverkappingen of ontdek afsluitbare aluminium tuinkamers. Kies voor een houten uitbouw met plat dak of schuin dak van doorschijnende polycarbonaatplaten.

Maatwerk houten veranda?

Wilt u een houten veranda op maat maken? Bekijk ons Lariks Douglas hout en stel zelf uw maatwerk houten terrasoverkapping samen. Ook kunt u desgewenst los polycarbonaat platen of houten dakbeschot bestellen. Larikshout zorgt voor een robuuste uitstraling van uw houten overkapping en u geniet van een lange levensduur. Kiest u voor maatwerk, dan kunt u uw houten veranda naar wens samenstellen.

Kant en klare veranda's

Bestel uw houten overkapping aan huis (veranda), kies uit onze daksysteem sets in 18 standaard maten met helder of opaal polycarbonaat dak. Deze muuraanbouw sets bestaan uit Lariks Douglas hout en polycarbonaatplaten + profielen en accessoires. De melkwit platen zijn beperkt doorschijnend, worden voornamelijk gebruikt bij overkappingen op het zuiden, deze beschermen beter tegen de felle zon dan heldere platen. In de heldere polycarbonaatplaten ziet u duidelijk de kanaalstructuur en heeft u volledige doorkijk. Zo kunt u langer genieten van het prachtige buitenleven.

Video aanbouw veranda bouwen van Lariks Douglas hout

 

Wilt u een houten overkapping aan uw huis bouwen van Lariks hout en polycarbonaat platen als dak? Bekijk dan ook onderstaande video met handige doe het zelf tips voor het bouwen van een veranda en het plaatsen van dergelijke kanaalplaten als dak. Zo weet u hoe u zelf een houten veranda opbouwen kunt.

Bestel naast uw overkapping aan huis ook uw betonpoeren mee.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode