Logo Gadero
service

Glazen schuifwand overkapping

Wilt u een luxe extra binnenruimte maar tegelijkertijd ook van het buitenleven genieten? Met een glazen schuifwand kan dit! Langer genieten van de zomeravonden of lekker beschut zitten tijdens de winterse dagen. Dankzij de glazen schuifdeuren kunt u uw veranda of overkapping het hele jaar door goed benutten. Met mooi weer kunt u de deuren open schuiven en met minder mooi weer kunt u de glazen wand helemaal afsluiten.

Wat voor glazen schuifwanden zijn er verkrijgbaar?

Bij Gadero verkopen we meerdere glazen panelen in diverse breedtes en hoogtes. Het glasschuifwandsysteem verschilt van 8 tot 10 mm gehard glas. Het glas is afgewerkt met gepolijste randen voor een mooie afwerking.

Glasschuifwanden bestaan meestal uit aluminium onderdelen in combinatie met glasplaten. Het aluminium heeft een antraciet structuur. Bij Gadero zijn er ook schuifwanden beschikbaar met hout en glas. Het hout geeft uw complete overkapping een robuuste uitstraling.

Een glazen schuifwand bestaat uit een onderrail, bovenrail, veiligheidsglas en verstelbare wielsets. Bekijk bij de productspecificaties goed wat er bij het product zit inbegrepen en wat u zelf nog moet aanschaffen.

Hoe plaats je een glazen schuifwand?

Wanneer u de juiste afmetingen van de schuifwand heeft gekozen, is de montage eenvoudig te doen. Meet alles nog een keer na en zorg ervoor dat alles waterpas is. Plaats elke glazen schuifdeur eerst met het glas in de bovenste rail en daarna in de onderste. Op deze manier kunt u de deur langzaam in het spoor laten zakken en ervoor zorgen dat de schuifwand perfect past. Zo glijden de deuren soepel open en dicht. Ieder glazen paneel kan op deze manier verschoven worden.

Hierna vindt de montage van de deurgrepen en tochtstrips plaats. De tochtstrips zorgen ervoor dat de warmte binnenblijft. Hierdoor blijft het ook in de winter aangenaam om in uw glazen schuifwand overkapping te zitten. De handgrepen geven uw glazen schuifpui een luxe finish.

Onze glazen schuifwanden worden altijd geleverd met een montage handleiding en zijn standaard leverbaar in de juiste afmetingen. Wilt u de glazen schuifwand laten monteren? Dan biedt onze montageservice de oplossing.

Wat kost een glazen schuifwand overkapping?

De kosten van een glazen schuifwand zijn afhankelijk van de lengte en breedte maten. Hierdoor liggen de prijzen tussen de 200 en 400 euro. Daarnaast zit er ook verschil in het materiaal en worden een aantal schuifwanden geleverd als complete tuinkamer. Deze prijzen liggen tussen de 2000 en 10.000 euro.

Naast glazen schuifdeuren voor aluminium en houten overkappingen leveren we ook glazen wandmodules. Wilt u een aluminium veranda met dichte wanden? Bekijk dan onze aluminium overkappingen.

Glazen schuifwand inspiratie