RVS hoogteverstelling voor betonpoer met plaat - 3mm dikte

Productnummer: DE13333 Behorend bij betonpoeren Gadero   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen

€ 7,75 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 100 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van RVS hoogteverstelling voor betonpoer met plaat - 3mm dikte

  • Stelplaat voor beton van rvs
  • Roestvrij staal
  • Ideale stelpoot voor Lariks Douglas staanders zwevend monteren
  • Minder sterk dan verzinkt

RVS hoogteverstelling voor betonpoer met plaat - 3mm dikte

U zoekt een stelpoot voor onze meeste verkochte betonpoeren? Deze RVS hoogteverstelling voor poeren bestaat uit een plaat van 3mm dikte en M16 draadeind van 7.8 cm. Het in hoogte verstelbare RVS plaatje plaatst u middels het draadeind op de betonpoeren van Gadero. Zo zet u eenvoudig Lariks Douglas staanders of Red Class wood palen voor o.a. overkappingen, veranda's en kapschuren vast op een betonpoer. Voor uw lariks houten overkappingen adviseren wij altijd deze betonpoeren als fundering, zo blijft uw hout vrij van te veel vocht en vuil.

Het RVS plaatje is 10 x 10 cm groot en heeft in het midden een gat van 1.5 cm (bijbehorend m16 draadeind van 7,8 cm wordt meegeleverd) en rondom 4 gaten voor het vastschroeven van de staanders. Let er wel op, de houtdraadbouten/schroeven worden niet meegeleverd, deze vindt u bij de bijbehorende producten. Bij overkappingen en losse ondergronden adviseren we onder de poer een stoeptegel, 50x50 tegel of wegzakpreventie te plaatsen en snelcement te gebruiken. Zo heeft uw betonnen poer meer draagvlak. 

Let op, de verzinkte variant is sterker dan de RVS. Bestel uw betonnen poeren met stelplaten nu bij vakhouthandel Gadero.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Welke maat houtdraadbouten moet je hiervoor gebruiken?

M8 x 60

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
RVS hoogteverstelling voor betonpoer met plaat - 3mm dikte RVS hoogteverstelling voor betonpoer met plaat - 3mm dikte Behorend bij betonpoeren Gadero   |   Geschikt voor 12x12 en 15x15 cm palen Op voorraad
€ 7,75 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt