Betontegels 40x60 Antraciet Met Facet Dikte 5 cm

Productnummer: EX60700   |   Sterke terrastegel met facet en hoog voetcomfort

€ 25,31 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegels 40x60 Antraciet Met Facet Dikte 5 cm

  • Zeer stevige betontegels
  • Duurzaam
  • Zeer eenvoudig te leggen
  • Met facetrand zodat de randen niet beschadigen

Betontegels 40x60 Antraciet Met Facet Dikte 5 cm

De betontegels 40 x 60 x 5 cm van Excluton in de moderne kleur antraciet bieden een voordelige uitkomst voor de aanleg van uw terras of looppad, maar ook voor openbare plekken zoals stoepen en (school) pleinen. Deze betontegels hebben standaard afmetingen en zijn zeer maatvast. Daarnaast zijn de hele en halve varianten makkelijk met elkaar te combineren en zijn ze zeer slijtvast. Deze tegels zijn voorzien van een facet en ook verkrijgbaar in de kleuren rood en grijs. 

De prijs die aangegeven is, is de prijs per m2. U kunt deze betontegels echter alleen bestellen per 8 tegels, het systeem verrekend dit automatisch voor u. Houdt bij het bestellen ook altijd rekening met 8% snijverlies. 

Bestrating zelf aanleggen

Deze betontegels zijn eenvoudig te leggen in een standaard zandbed. Wij raden u aan bij dit zandbed een dikte van 10 - 15 cm aan te houden. Nadat u dit zandbed heeft aangetrild kunnen de tegels gelegd worden. U dient uw bestrating altijd op te sluiten met opsluitbanden om verschuivingen te voorkomen. U kunt de opsluitbanden zowel voor als na het bestraten plaatsen. Als laatste veegt u uw nieuwe terras of looppad in met voegmortel. Voor meer tips en uitleg, lees onze kluptips!

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw tuintegels van Excluton bij Gadero en u ontvangt ze binnen 1-7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, Duitsland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegels 40x60 Antraciet Met Facet Dikte 5 cm Betontegels 40x60 Antraciet Met Facet Dikte 5 cm   |   Sterke terrastegel met facet en hoog voetcomfort Op voorraad
€ 25,31 Per m2 incl. BTW