Excluton Terrastegel+ Grijs/ Zwart 60x60x4 met deklaag - Aanrader

Productnummer: EX70952-grijs-zwart   |   Geschikt voor terras of looppad

€ 24,49 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Excluton Terrastegel+ Grijs/ Zwart 60x60x4 met deklaag - Aanrader

  • Zeer goede prijs kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor terras of looppad
  • Geïmpregneerd
  • Van A-merk Excluton
  • Niet af te trillen
  • Niet geschikt voor een oprit

Excluton Terrastegel+ Grijs/ Zwart 60x60x4 met deklaag - Aanrader

Deze schitterende terrastegels van beton van A-merk fabrikant Excluton zijn uitgevoerd in de kleur Zwart / Grijs. De tegels hebben een afmeting van 60 x 60 cm groot en  4 cm dikte. De prijs van deze terrastegel is per m2 en ze zijn af te nemen per 3.6m2 ofwel 10 tegels. Dit aangezien ze vanuit de fabriek per 10 verpakt worden om schade te voorkomen. 

Betontegels 60x60 cm met beschermlaag

Het voordeel van deze relatief goedkope betontegel is dat deze voorzien is van een deklaag. Deze beschermlaag verduurzaamd de tegel en zorgt ervoor dat er bijna geen vuil en vocht in de tegel kan trekken. Ze zijn hierdoor eenvoudig schoon te houden door ze eens in de twee weken te bezemen. Deze tegel komt dan ook uit de populairste betontegel serie van de firma Excluton uit het jaar 2019 namelijk de Terrastegel Plus serie. 

Excluton terrastegels bezorgservice

Wij leveren deze Terrastegel Plus Grijs/ Zwart 60x60x4 met deklaag graag af bij uw erf. Waar u ook woont in Nederland of Vlaanderen, zolang wij met onze kraanwagen bij uw oprit kunnen lossen, zullen we dit doen. Wij leveren binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. U krijgt vooraf een sms over de leverdag.

De tegels zijn door de dikte van 4 cm niet geschikt voor opritten en kunnen niet worden afgetrild. Lees hier meer tips voor terras aanleggen

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels. Toch liever geen beton? Bij Gadero bieden we ook een ruim aanbod keramische tegels en natuursteen tegels. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Terrastegel + Grijs Zwart 60x60x4cm Excluton Terrastegel+ Grijs/ Zwart 60x60x4 met deklaag - Aanrader   |   Geschikt voor terras of looppad
€ 24,49 Per m2 incl. BTW