Betontegels 40x60 cm Grijs Met Facet Dikte 5 cm

Productnummer: EX70904-Grijs   |   Sterke terrastegel met facet en hoog voetcomfort   |   Voeg met Gator voegzand voor optimaal resultaat

€ 20,59 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegels 40x60 cm Grijs Met Facet Dikte 5 cm

  • Zeer stevige betontegels
  • Duurzaam
  • Zeer eenvoudig te leggen
  • Met facetrand zodat de randen niet beschadigen
  • Alleen per 8 tegels te bestellen

Betontegels 40x60 cm Grijs Met Facet Dikte 5 cm

Deze betontegels van Excluton van 40 x 60 x 5 cm in de populaire kleur grijs zijn geschikt voor uw terras of voor het aanleggen van een pad. De betontegels die ook wel terrastegels worden genoemd zijn versterkt door nieuwe uitvindingen. Een coating laag beschermt de tegels tegen vuil en vangt de witte kalk beter op. De tegels zijn voorzien van een facet. Een facet is een geslepen randje rondom het oppervlak van de tegel.

De aangegeven prijs voor deze betontegels in de populaire kleur grijs is per m2. Het systeem rond de gewenste hoeveelheid automatisch af naar lagen van 8 tegels. Daarbij dient u rekening te houden met een snijverlies van circa 8%. Naast de populaire grijze betontegels vindt u andere tinten zoals rood en zwart terug in ons assortiment sierbestrating.

Beton tegels eenvoudig zelf leggen

U legt de betontegels 40x60 cm in een standaard zandbed van 10 á 15 cm dik, die u dient aan te trillen. De opsluitbanden kunt u vooraf plaatsen, maar dan bestaat er de kans dat ze worden beschadigd door het aantrillen. Betonbanden plaatsen na het bestraten heeft daarbij ook als voordeel dat, wanneer u iets anders uitkomt, nog een beetje kan schuiven. Uw terras werkt u als laatste af met voegmortel. Lees hier tips voor terras aanleggen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw tuintegels van Excluton bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel grijs groot Betontegels 40x60 cm Grijs Met Facet Dikte 5 cm   |   Sterke terrastegel met facet en hoog voetcomfort   |   Voeg met Gator voegzand voor optimaal resultaat Op voorraad
€ 20,59 Per m2 incl. BTW