UITLOPEND Betontegels 50x50 cm Grijs met facet Dikte 5 cm

Productnummer: EX70910-Grijs   |   Onderhoudsvriendelijke betontegel met anti mos laag

€ 23,00 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UITLOPEND Betontegels 50x50 cm Grijs met facet Dikte 5 cm

  • Zeer sterke tegel
  • Met facetrand
  • Erg voordelig
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet af te trillen

UITLOPEND Betontegels 50x50 cm Grijs met facet Dikte 5 cm

Deze betontegels van 50x50 cm groot en 5 cm dikte in de kleur grijs zijn geschikt voor uw terras of voor het aanleggen van een pad door uw tuin. Deze 50x50 cm formaat vierkante betontegels zijn al jaren populair vanwege de aantrekkelijke prijs. Deze relatief goedkope 50x50 cm betontegels zijn onderhoudsvriendelijk. De terrastegels hebben een facet. Een facet is een geslepen schuin randje rondom het oppervlak van de tegel. De tegels zijn geïmpregneerd en licht geborsteld, ze hebben een stroever oppervlak. Dit neemt echter niet af aan het voetcomfort, de tegels zijn zelfs op blote voeten prettig beloopbaar.

Tuintegels leggen

De aangegeven prijs van de betontegels is per m2 maar u bestelt ze per 2m2. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. Naast de populaire grijze betontegels vindt u andere tinten zoals rood en zwart terug in ons assortiment sierbestrating. Bestel nu deze 50x50 cm betontegel in de kleur grijs samen met opsluitbanden en zand bij uw nummer één steenhandel.  

Bent u van plan zelf uw nieuwe terras aan te leggen? Lees hier onze tips voor tegels aanleggen.

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel grijs 50 x 50 x 4 UITLOPEND Betontegels 50x50 cm Grijs met facet Dikte 5 cm   |   Onderhoudsvriendelijke betontegel met anti mos laag Op voorraad
€ 23,00 per m2 incl. BTW