Logo Gadero
inspiratieservice

Overkapping plat dak Oslo XL Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm

Productnummer
DE11088
ACTIE!
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout
overkapping_oslo_xl_type_1
Per stuk,vanaf

3.999,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.333,07 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 95,14 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
430 cm
Breedte
678 cm
Hoogte
272 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
3.999,25incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen, geen rekenwerk

 • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout

 • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen

 • Fundering bijbestellen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Blank
Breedte
678 cm
Diepte
430 cm
Hoogte
272 cm
Te bezichtigen in
Groningen

Overkapping plat dak Oslo XL Type 1 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm

Overkapping Oslo XL Type 1 is een luxe tuinverblijf met plat dak van glad geschaafd Lariks Douglas hout? Buitenverblijf Oslo XL is een moderne overkapping / tuinhuis bestaande uit gladgeschaafd en gedroogd Lariks Douglas. Deze ca. 7 meter brede monderne overkapping is perfect wanneer u een verblijf in uw tuin wilt creeeren waarin u heerlijk geschut van uw tuin wilt genieten. Door zijn formaat van ca. 7 x 4 meter biedt deze basis overkapping met plat van Lariks Douglas vollop ruimte voor een grote loungeset of tuintafel met stoelen.Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

Het model Oslo XL type 1 basispakket, met de afmetingen 687 (breedte) x 430 (diepte) cm en hoogte 272 cm, wordt geleverd met 6 stuks stoere glad geschaafde 145 x 145 mm staanders van Lariks Douglas. Dit zeer complete bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, boeidelen rondom en 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks overkapping is 640 x 377 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 348 cm en aan de voorkant 298 cm.

Dakbedekking

Het platte dak van deze brede XL overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Oslo XL type 1 met plat dak wordt standaard geleverd inclusief EPDM rubberfolie en een ronde dakdoorvoer voor een goede afwatering van hemelwater. EPDM dakbedekking is een zeer sterke rubber folie en erg geschikt voor platte en licht hellende daken. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u een complete Daktrim Set wilt meebestellen (aanbevolen).

Luxe Glaswanden Oslo

Stel met dit unieke modulaire overkapping uw eigen Oslo samen. Deze overkapping Oslo XL type 1 is uit te breiden met luxe glaswanden voor tussen de staanders. Deze Lariks Douglas luxe glaswanden zijn ca. 54 cm dik en worden geleverd met enkel veiligheidsglas, tochtprofielen, stelkozijnenset en vaste roedes. Voor deze Olso XL type 1 zijn twee verschillende maten glaswanden beschikbaar.

Kies bij de extra opties voor 1 of 2 stuks Luxe Glaswand Oslo - 348 x 230 cm voor de zijkanten, of voor 1 t/m 4 stuks Luxe Glaswand Oslo - 298 x 230 cm voor tussen de staanders aan de achter- en voorkant.

Op de plattegrond (kijk bij afbeeldingen) van deze Oslo LX type 1 vindt u de corresponderende maten tussen de staanders van de overkapping. Zo weet u exact welke maat glaswand u waar kunt plaatsen tussen de staanders in deze Lariks Douglas overkapping.

Tips

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren. De zijwanden en achterwanden plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Type Oslo XL type 1 van Tuindeco kan ook worden uitgebreid met diverse extra opties waaronder wanden van potdekselprofielen en diverse dichte bergingen. Met de uitbreidingssets bouwt u uw overkapping met eventuele schuur of berging zo groot als u wilt.

Zoekt u een andere maat houtbouw constructie van het type oslo hebben wij meerdere varianten.