Logo Gadero
service

Cumaru vlonderplanken

Zoekt u een prachtige tropisch hardhout soort? Cumaru vlonderplanken vallen in het hogere segment. Deze hardhoutsoort is mooi van kleur en heeft een schitterende vlamtekening. Bekijk hieronder onze glad geschaafde en ribbel Cumaru terrasplanken in verschillende afmetingen.

Wat is Cumaru hout?

Cumaru hout doet zeker niet onder voor Bankirai hardhout, maar ligt qua duurzaamheid wel iets onder Ipé en Padouk. Cumaru heeft een hoge duurzaamheid en staat bekend om de schitterende vlamtekening en de egale vergrijzing. Het hout komt uit Zuid-Amerika en heeft een levensduur van meer dan 25 jaar. Deze houtsoort heeft een goede weerstand, neemt weinig vocht op en is daardoor ook onderhoudsarm.

De uiterst duurzame terrasplanken leveren wij in 20 mm dikte en 21 mm dikte. Verder zijn de planken beschikbaar in verschillende lengtes en breedtes. De planken zijn rondom glad geschaafd. Doordat Cumaru hout weinig werking kent, kunnen de planken met weinig tussenruimte worden gemonteerd.

De exacte prijs van de verschillende afmetingen van Cumaru zijn te vinden bij de productspecificaties. Voor vragen over Cumaru of andere Gadero producten kunt u vrijblijvend contact opnemen met de Klantenservice!

Op zoek naar ander tropisch hardhouten vlonderplanken? Of geeft u de voorkeur aan naaldhout vlonderplanken? Dan zit u ook bij Gadero op de goede plek!