Cumaru vlonderplanken

Cumaru hardhouten vlonderplanken vallen in het hoge segment. Cumaru doet zeker niet onder voor Bankirai hardhout en ligt qua duurzaamheid wel iets onder Ipé en Padouk. Cumaru vlonderplanken staan bekend om haar mooie vlamtekening. Deze uiterst duurzame terrasplanken leveren wij in 21 mm dikte romdom glad geschaafd en in blinde montage plank. Bij blinde bevestiging zit er een sponning in de zijkanten van de plank, hierin schuift u de clips. Wij bezorgen glad geschaafde Cumaru hardhouten planken in heel Nederland en België, ook spoedlevering binnen 48 uur is mogelijk. 

Monteer Cumaru planken altijd op onderbalken om de 40 cm hart op hart. Bestel RVS vlonderschroeven of Deckwise clips meteen mee.  Voor 21 mm planken volstaan 5x50 mm schroeven, kies voor A-merk Wovar. 

Cumaru hardhout is afkomstig uit Zuid Amerika. Wij werken uitsluitend samen met importeurs die voldoen aan de EUTR regels. Voor meer vlonderplanken van vergelijkbare hardhout soorten kunt u ook bij ons terecht. We werken tot slot met live voorraden zodat u zeker weet dat wat wij aanbieden ook echt voorradig is.

Wat is Cumaru?

 

Dakterras van Cumaru planken maken 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode