Logo Gadero
service

Bitumen Dakshingles hexagonaal rood per 3m2

Productnummer
DE92025
Voor 3m2 dakbedekking
40x9986_13_p01
Per stuk

39,95

incl. BTW

197 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig aan te leggen

  • Eenvoudig op maat te maken

  • Relatief goedkope dakbedekking

Specificaties

Materiaal
Bitumen
Kleur
Rood
Te bezichtigen in
Breukelen

Bitumen Dakshingles hexagonaal rood per 3m2

Deze rood gekleurde, bitumen dakshingles zijn duurzaam en eenvoudig te monteren op het dak van uw houten prieel met priamidedak, terrasoverkapping met schuine daken of blokhut met wolfskap dak bijvoorbeeld.

Niet alleen wordt uw tuinhuisje of blokhut voorzien van een dakbedekking met een mooit zeshoekig, hexagonaal motief, maar is het ook nog eens uiterst waterdicht, bestand tegen harde wind en alle temperaturen. Daarnaast werken de dakshingles ook nog eens goedkoop en geluid isolerend zodat u geen last heeft van geluiden van buiten.

Met een pak dakshingles bedekt u 3 m2 van het dak van uw tuinhuis of overkapping. De asfaltnagels of kit die nodig zijn voor het monteren van de dakshingles worden niet meegeleverd.

Tips

Bij het monteren van de dakshingles moet het dakbeschot droog en glad zijn. De hellingshoek moet het liefst minimaal 15 graden zijn.

Bij het plaatsen van de dakshingles werkt u van onder naar boven. Begin met een omgekeerde shingle als aanvangsstrip. Leg de shingles bij voorkeur op een vlakke ondergrond van OSB of underlayment platen of vellingdelen met vlakke bovenzijde.