Logo Gadero
service

Bitumen Dakshingles recht groen per 3m2

Productnummer
DE92032
Voor 3m2 dakbedekking
40x9972_13_p01
Per pak

29,95

incl. BTW

391 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig op maat te snijden

  • Eenvoudig aan te leggen

  • Relatief goedkope dakbedekking

Specificaties

Gewicht
28,1 kg
Materiaal
Bitumen
Kleur
Groen

Bitumen Dakshingles recht groen per 3m2

Doordat dakshingles zeer duurzaam zijn, is deze vorm van dekbedekking een fraai en eenvoudige manier om het dak van uw blokhut of tuinhuisje te bedekken.

Dakshingles zijn bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden en geluid isolerend.

U kunt uw blokhut of tuinhuisje geheel aanpassen aan het dak van uw huis met de vele kleuren waarin de dakshingles beschikbaar zijn; zwart, rood, groen, blauw en bruin.

Met een pak dakshingles bedekt u 3 m2 dak van uw blokhut of tuinhuisje. In een pak zitten circa 21 dakshingles. Asfaltnagels om uw dakshingles te monteren worden niet meegeleverd.

Een plaat bestaat uit 3 dakshingles met een totaal oppervlak van 97.5 x 33.5 cm. Het zichtbare gedeelte per enkele shingles is 32.5 x 16 cm. Het totale gedeelte per dakshingle is 32.5 x 33.5 cm.

Tips

Bij het monteren van de dakshingles moet het dakbeschot droog en glad zijn. De hellingshoek moet het liefst minimaal 15 graden zijn.

Bij het plaatsen van de dakshingles werkt u van onder naar boven. Begin met een omgekeerde shingle als aanvangsstrip. Ook kunt u deze dahshingles op een dakleer plakken. Uitgebreide informatie over het plaatsen van dakshingles vindt u >hier.