Granibielzen Misto Graniet 15 x 14 x 60 cm stapelblokken gekloofd

Productnummer: EX70202-Misto   |   Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament

€ 12,95 € 7,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Granibielzen Misto Graniet 15 x 14 x 60 cm stapelblokken gekloofd

  • Robuuste uitstraling, natuurlijke look and feel
  • Graniet look
  • Luxe grijs/bruine kleur
  • Ideaal voor maken verhoogde border of tuinmuur

Granibielzen Misto Graniet 15 x 14 x 60 cm stapelblokken gekloofd

De Granibielzen Misto Graniet 15 x 14 x 60 cm stapelblokken zijn prachtige stapelblokken met een natuurlijke, robuuste look. Dit komt doordat de blokken gekloofd zijn. Dit betekent dat de blokken eerst in zijn geheel zijn gemaakt en vervolgens doormidden zijn geknipt. Door de naam lijkt het wellicht alsof de stapelblokken van graniet gemaakt zijn, maar dit is niet het geval. Door het gebruik van bepaalde grondstoffen lijken de gekloofde kanten van het blok wel op graniet. Mineralen zijn hierdoor zichtbaar en schijnen op in de zon. 

Multi-inzetbaar

De Granibielzen Misto Graniet zijn veelzijdig inzetbaar en geven uw tuin echt karakter. Deze luxe stapelblokken kunt u op verschillende manieren gebruiken in uw tuin, zoals een natuurlijke afscheiding, vijver of een verhoogde border. Door de natuurlijke structuur en uitstraling van deze blokken passen ze perfect in de traditionele tuin.  

Op zoek naar iets anders?

Deze betonnen stapelblokken zijn ook verkrijgbaar in de kleuren Grijs/Bruin en Zwart. Is dit toch niet het muurelement dat u voor ogen had? Bekijk dan ons ruime assortiment muurelementen en stapelblokken. Vergeet niet uw bestelling te combineren met betontegels of keramische tegels, opsluitbanden en drainage!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Granibielzen Misto Graniet Granibielzen Misto Graniet 15 x 14 x 60 cm stapelblokken gekloofd   |   Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament Op voorraad
€ 12,95 € 7,95 Per stuk incl. BTW