Granibielzen Graniet grijs 14 x 15 x 60 cm Granietblokken

Productnummer: EX70202-Granietgrijs Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament

€ 8,95 € 8,45 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Granibielzen Graniet grijs 14 x 15 x 60 cm Granietblokken

  • Echt graniet natuursteen
  • Stapelbare blokken voor borders en tuinmuur
  • Granietblokken met natuurlijke uitstraling
  • Tijdloos grijs

Granibielzen Graniet grijs 14 x 15 x 60 cm Granietblokken

Met deze granietblokken maakt u prachtige borders en tuinmuurtjes. Deze graniet steen blokken in de kleur grijs zijn goed stapelbaar en hebben een natuurlijke look and feel. Graniet is keihard en afkomstig uit lava gesteente. 

Maak eenvoudig een mooie tuin border met een Granibiels in het graniet grijs doordat deze beschikken over een robuuste structuur. De graniet bielzen kunnen gebruikt worden voor het maken van vijverranden, trappen, tuinmuren of bijvoorbeeld een buiten barbecue metselen. De granibiels is veelzijdig in toepassing, en geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. Deze granieten blokken worden ook wel een stapelblokken, stapelstenen of muurelementen genoemd. 

De granibielzen van graniet natuursteen in de maat 14 x 15 x 60 cm zijn verkrijgbaar in de kleuren: Graniet grijs, Room en Zwart. 

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Granietblokken Granibiels graniet grijs Granibielzen Graniet grijs 14 x 15 x 60 cm stapelblokken Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament Ruim op voorraad
€ 8,95 € 8,45 Per stuk incl. btw