Massief composiet vlonderplanken

Massief composiet vlonderplanken zijn sterk, hebben een lange levensduur en u hoeft geen rekening te houden met afschot leggen. Wij raden massieve composiet terrasplanken aan boven holkamer planken. Wij werken NIET met dubieuze Chinese merken. Wij leveren uitsluitend bekende composiet merken als Megawood, Elephant, Easydeck en Felixwood. Zoekt u goedkope composiet terrasplanken voor balkon of dakterras? Bekijk dan onze holkamer composiet terrasplanken. Deze zijn licht van gewicht en dus ook minder sterk dan massieve planken. Check eveneens onze pagina met glad geschaafde hardhouten vlonderplanken voor montage met onzichtbare clips, zie terrasplanken met clips.

Gadero bezorgt massief composiet terrasplanken bovenal in heel Nederland en België. Bestel onderbalken en clips er meteen bij. 

Vlonder van composiet planken leggen

Massieve dekdelen kunt u gewoon waterpas leggen. Wij raden u aan de leginstructies goed door te nemen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Zo worden Megawood, Felixwood en Easydeck composiet vlonderplanken in Duitsland gemaakt. Oerdegelijk dus. Bekijk ook onze klustips en DIY videos voor meer legtips. Het leggen van composiet planken uw terras komt erg precies! Onderschat dit niet. 

Voordelen composiet vlonder

Het voordeel van een composiet terras is dat uw planken kleurvast, noestvrij en eenvoudig schoon te vegen zijn. Dankzij de onzichtbare clips heeft u bovendien geen schroefkoppen in het zicht. Lees ook onze blog als u meer wil weten over het verschil tussen holkamer en massieve composiet terrasplanken.

Houthandel Gadero levert massieve composiet vlonderplanken met jarenlange garantie en heldere instructies voor het aanleggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode