Kapschuur Bergen XL type 2 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE810157   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Aangepaste levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.888,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 103,89 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 4.888,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen XL type 2 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen XL type 2 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen, geen rekenwerk
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Gratis bezorging in heel Nederland en Vlaanderen
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen
  • Aanschafprijs van een prefab set ligt iets hoger, wel minder montagetijd

Kapschuur Bergen XL type 2 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Blanke Wanden

U wilt een mooie hoge nok en zowel bij nat als droog weer lekker genieten onder uw houten terrasoverkapping? Deze brede kapschuur Bergen XL type 2 van glad geschaafd Lariks Douglas hout is een goede keuze. Want alles is reeds voorgezaagd en bovendien leveren wij deze fraaie ca. 7 meter brede terrasoverkapping met schuine schoren, alle benodigde bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Kortom u bespaart heel veel werkuren. 

Deze trendy Bergen XL type 2 Lariks / Douglas kapschuur van 677 x 452 x 326 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping van ca. 7 x 4 meter wordt standaard geleverd met blanke potdekswanden van Lariks Douglas en is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk beschut wilt relaxen en genieten van uw tuin.

Verder kijken: overkapping ca 5x4 meter

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen XL type 2 met zadeldak is 4.52 meter, de breedte is 6.77 meter en de hoogte is 3.26 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 640 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 298 cm, zowel aan de voorkant en zijkant. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dit buitenverblijf is aan de achterkant helemaal dicht. En aan 1 zijde is deze Lariks Douglas houten kapschuur ook helemaal afgesloten, zo zit u heerlijk beschut. De blanke wanden voor de achter- en zijwand zijn onbehandeld en opgebouwd met blanke Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de Lariks potdekselwanden worden standaard meegleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire XL kapschuur Bergen type 2 van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, zoals bijvoorbeeld de lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 6 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur XL Bergen type 2 van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte zwarte wanden of met een tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 7 meter breed en Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Bergen L Type 2 Geschaafd blanke wanden Kapschuur Bergen XL type 2 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Blanke Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 4.888,95 Per stuk incl. BTW