Kapschuur Bergen XL type 3 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE810178   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 7.128,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 151,49 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Meerprijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 7.128,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen XL type 3 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen XL type 3 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen XL type 3 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Zwarte Wanden

U wilt een mooie hoge nok en zowel bij nat als droog weer lekker genieten onder uw houten terrasoverkapping? Deze kapschuur Bergen XL type 3 van glad geschaafd Lariks Douglas hout is een goede keuze. Alles is reeds voorgezaagd en bovendien leveren wij deze fraaie glad geschaafde Lariks Douglas terrasoverkapping met schuine schoren, alle benodigde bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Kortom u bespaart heel veel werkuren. 

Deze trendy en brede Bergen XL type 3 Lariks / Douglas kapschuur van 677 x 452 x 326 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping van ca. 7 x 4 meter bestaat uit een combinatie van een overkapping en tuinberging en wordt standaard geleverd met zwarte potdekswanden van Lariks Douglas en is perfect wanneer u bijvoorbeeld uw tuingereedschap wilt stallen en tijdens de zomer heerlijk beschut wilt relaxen en genieten van uw tuin.

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen XL type 3 met zadeldak is 4.52 meter, de breedte is 6.77 meter en de hoogte is 3.26 meter. De overkapping van ca. 3 x 3 meter biedt vollop ruimte voor een loungeset of tuinset. De achterzijde van de overkapping is gesloten doormiddels van zwarte potdekselplanken. U zit dus goed uit de wind. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 640 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 298 cm, zowel aan de voorkant en zijkant.

De berging van deze moderne kapschuur Bergen XL type 3 biedt met zijn ca. 3 x 3 meter voldoende ruimte voor het stallen van o.a. fietsen of tuingereedschap. De houten berging is volledig afgesloten met zwarte wanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld Lariks Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur XL bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

De zwarte wanden voor de achterwand en tuinberging zijn onbehandeld en opgebouwd met zwarte Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de zwarte potdekselwanden worden standaard meegleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen XL type 3 met zwarte wanden van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 6 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra optie hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de zwarte potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte blanke wanden, of als basis overkapping zonder wanden of met een dubbele tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 7 meter breed en Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd.

Liever maatwerk of iets anders?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Zocht u naar een bredere overkapping of eentje met alle wanden dicht? Al onze kapschuren vindt u eenvoudig op de pagina kapschuur bergen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwarte wanden en berging inclusief dubbele deur en raam (onbehandeld Lariks Douglas) Kapschuur Bergen L type 3 Lariks Douglas Geschaafd - Zwarte Wanden Kapschuur Bergen XL type 3 Lariks Douglas Geschaafd 677 x 452 x 326 cm - Zwarte Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 7.128,95 Per stuk incl. BTW