Logo Gadero
service

Stapstenen

Ga terug in de tijd en kiest voor prachtige natuursteen Flagtones. Deze natuurlijke gekloofde natuurstenen hebben allemaal een andere vorm, grootte en structuur waardoor een enorm sfeervol oppervlak creëert. Bij natuursteenhandel Gadero vindt u Flagstones in verschillende diktes en kleuren. Ook bieden wij een ruim assortiment aan stapstenen aan. Met stapstenen kunt u een pad creëren in de tuin of in het gras zodat u geen vieze schoenen krijgt en toch overal bij kunt.

Bij Gadero vindt u naast de natuurstenen Flagstones, ook prachtige betonnen staptegels. Dit zijn de 5-hoekige GeoArdesia Alivo staptegels. GeoArdesia Alivo tegels hebben de looks en designs van natuurlijke stenen, maar de voordelen van zeer sterke betontegels. Dankzij de factor 25 beschermlaag is het voor vuil en vocht lastig om te hechten aan het oppervlak. Hierdoor heeft u veel minder onderhoud aan uw terras dan bij onbehandelde stenen. 

Gadero is uw dealer voor stapstenen, breukstenen en flagstones van A-kwaliteit natuursteen voor uw tuin en terras. Onze webshop is eenvoudig en biedt thuisbezorging waar u maar wenst. 

Let op: Natuursteen is een natuurproduct en kan kleurverschillen vertonen. Geen enkele partij is gelijk, wat tegelijkertijd de charme van het product is.

Stapstenen inspiratie