Logo Gadero
service

Overkapping plat dak Oslo L Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
DE12076
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Met zwarte wanden en dichte enkele deur 
overkapping_plat_dak_olso_l_type_7_zwarte_wanden
oslohamar_l_type_5_8_7
Per stuk,vanaf

6.049,25

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 2.016,40 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 143,91 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
380 cm
Breedte
690 cm
Hoogte
272 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.049,25incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
690 cm
Diepte
380 cm
Hoogte
272 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Overkapping plat dak Oslo L Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 690 x 380 x 272 cm - Zwarte Wanden

Deze royale houten overkapping Oslo L Type 7 van Tuindeco is volledig gezaagd en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne terrasoverkapping met plat dak en berging voor bijvoorbeeld helemaal achter in uw tuin is gemaakt van topkwaliteit gedroogd en glad geschaafd, dus splintervrij, Lariks Douglas hout. Dit buitenverblijf van ca. 7 meter breed met een blokhut / berging gedeelte van ca. 2 x 3 meter en een overkapping van ca 4 x 3 meter biedt ruimte het stallen van tuingereedschap en voor het plaatsen van bijvoobeeld een loungeset of eettafel voor buiten.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter

Afmetingen

Deze moderne Lariks Douglas Overkapping Oslo L type 7 met zwarte wanden en berging met enkele dichte deur heeft een oppervlakte van 690 x 380 cm. Deze Lariks Douglas overkapping met plat dak heeft een hoogte van 272 cm. De achterzijde van de overkapping is gesloten doormiddels van zwarte vurenhouten potdekselplanken. U zit dus goed uit de wind en zon.

Het glad geschaafde lariks douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 8 glad geschaafde 14.5 x 14.5 cm terrasstaanders. Bij dit luxe Oslo L type 7 pakket worden alle houtelementen zijn op maat geleverd en alle schoren zijn voorgeboord. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen.

De houten berging van ca. 200 x 327 cm is volledig afgesloten met zwarte wanden en wordt geleverd met een enkele deur van onbehandeld Lariks/Douglas inclusief stelkozijn, beslag en cilinderslot. Het vurenhout heeft geen last van harsuittreding waardoor het uitstekend geschikt is als zwarte wanden.

Dakbedekking

Het dak van 16 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat standaard bij deze overkapping wordt meegeleverd. Overkapping Oslo L type 7 met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

Plaats de wanden op 6x20 mm betonbanden en zet de 8 staanders van Lariks Douglas op betonpoeren. Kies bij voorkeur onze rechte prefab betonpoeren, hier sluiten de opsluitbanden mooi strak op aan. Monteer met keilbouten de onderbalken van de raamwerken van de potsekselplanken op de betonbanden.

De zijwanden en achterwanden plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 8 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Bestel alles op 1 adres. Bekijk ook onze vlonderplanken of sierbestrating voor een ondervloer van uw terrasoverkapping van glad geschaafd lariks douglas. Zo staan onze 50x50 cm betontegels zonder facet, speelse abbeystones of kleurechte en trendy keramische terrastegels erg fraai in combinatie met uw overdekt terras. Bekijk tot slot ook onze loungesets en tuintafels.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Dit oslo type 7 model heeft zwarte wanden, ook hebben wij deze in een versie met blanke wanden. Hier kan u eenvoudig alle typen olso overkappingen bekijken.