Logo Gadero
service

Overkapping plat dak Oslo XL Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
DE79099
Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer
Met zwarte wanden, dubbele deur en uitzetraam
overkapping_oslo_xl_type_4_zwarte_wanden
oslohamar_xl_type_1_4_8
Per stuk,vanaf

6.159,25

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 2.053,06 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 146,53 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
430 cm
Breedte
678 cm
Hoogte
272 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.159,25incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met 14.5 x 14.5 cm glad geschaafde staanders van Lariks Douglas

  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
678 cm
Diepte
430 cm
Hoogte
272 cm

Overkapping plat dak Oslo XL Type 4 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar brede luxe overkapping met plat dak in combinatie met een tuinberging? Deze houten overkapping Oslo XL Type 4 van Tuindeco is volledig gezaagd en voorgeboord en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne terrasoverkapping met plat dak en berging voor bijvoorbeeld helemaal achter in uw tuin is gemaakt van topkwaliteit gedroogd en glad geschaafd, dus splintervrij, Lariks Douglas hout. Deze moderne buitenverblijf met een blokhut / berging gedeelte heeft een totale breedte van ca. 7 meter.

Verder kijken: blokhut 7x4 meter.

Afmetingen

Het houten buitenverblijf Oslo XL type 4 met zwarte wanden is 678 x 430 x 272 cm. De overkapping met zwarte achterwand van ca. 3 x 4 meter biedt voldoende ruimte voor een loungeset zodat u beschut kan genieten van uw tuin. De berging van ca. 3 x 3.5 meter biedt volop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen. Het blokhutgedeelte is afgesloten met zwarte potdekselwanden en is voorzien van dubbele deur en enkele uitzetraam van onbehandeld Lariks Douglas hout.

Het glad geschaafde lariks douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 6 glad geschaafde 14.5 x 14.5 cm terrasstaanders. Bij dit luxe Oslo xL type 4 pakket worden alle houtelementen zijn op maat geleverd en voorgeboord. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen.

De houten berging is volledig afgesloten met zwarte wanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld Lariks Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dakbedekking

Het dak van mooie 16 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat wordt meegeleverd. Overkapping Oslo XL type 4 met plat dak, zwarte wanden en tuinberging wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

Plaats de wanden op 6x20 mm betonbanden en zet de 6 staanders van Lariks Douglas op betonpoeren. Kies bij voorkeur onze rechte prefab betonpoeren, hier sluiten de opsluitbanden mooi strak op aan. Monteer met keilbouten de onderbalken van de raamwerken van de potsekselplanken op de betonbanden. Behandel het Lariks Douglas hout met een beits voor een langere leverensduur en voor langer behoud van de kleur.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Bestel alles op 1 adres. Bekijk ook onze vlonderplanken of sierbestrating voor een ondervloer van uw terrasoverkapping van glad geschaafd lariks douglas. Zo staan onze 50x50 cm betontegels zonder facet, speelse abbeystones of kleurechte en trendy keramische terrastegels erg fraai in combinatie met uw overdekt terras. Bekijk tot slot ook onze loungesets en tuintafels.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen.

Van deze overkapping oslo hebben wij meerdere varianten. Bij ons heeft u altijd ruime keuze in de producten die wij aanbieden!

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten