Overkapping plat dak Oslo XL Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE79755 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden en dichte enkele deur van onbehandeld vuren

€ 8.788,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 186,77 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 8.788,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo XL Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo XL Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

  • Met 145x145 mm glad geschaafde staanders van Lariks Douglas
  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Ca. 10 meter breed

Overkapping plat dak Oslo XL Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe overkapping met tuinberging met een breedte van maar liefst ca. 10 meter? Deze royale houten overkapping Oslo XL Type 7 van Tuindeco is volledig gezaagd en voorgeboord en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne terrasoverkapping van 990 x 430 x 272 cm met plat dak en berging voor bijvoorbeeld helemaal achter in uw tuin is gemaakt van topkwaliteit gedroogd en glad geschaafd, dus splintervrij, Lariks Douglas hout. Dit buitenverblijf van ca. 10 meter breed heeft een blokhut / berging gedeelte van ca. 3 x 3,5 meter en een overkapping van ca 6 x 4 meter. Door deze overkapping / tuinberging combinatie biedt Oslo XL type 7 vollop ruimte het stallen van tuingereedschap en voor het plaatsen van bijvoobeeld een loungeset of eettafel voor buiten. 

Afmetingen

Deze moderne Lariks Douglas Overkapping Oslo XL type 7 met zwarte wanden en berging met enkele dichte deur heeft een oppervlakte van 990 x 430 cm. Deze Lariks Douglas overkapping met plat dak heeft een hoogte van 272 cm. De achterzijde van de overkapping is gesloten doormiddels van zwarte potdekselplanken. U zit dus goed uit de wind en zon. 

Het glad geschaafde lariks douglas tuinverblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 8 glad geschaafde 14.5 x 14.5 cm terrasstaanders. Bij dit luxe Oslo L type X7 pakket worden alle houtelementen zijn op maat geleverd en voorgeboord. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen.

De houten berging van ca. 298 cm breed en 348 cm diep is volledig afgesloten met zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met een enkele deur van onbehandeld Lariks Douglas hout inclusief stelkozijn, beslag en cilinderslot.

Dakbedekking

Het dak van 16 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat standaard bij deze extra brede overkapping met berging wordt meegeleverd. Overkapping Oslo XL type 7 met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

Plaats de wanden op 6x20 mm betonbanden en zet de 8 staanders van Lariks Douglas op betonpoeren. Kies bij voorkeur onze rechte prefab betonpoeren, hier sluiten de opsluitbanden mooi strak op aan. Monteer met keilbouten de onderbalken van de raamwerken van de potsekselplanken op de betonbanden.

De zijwanden en achterwanden plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Monteer de 8 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren.

Bestel alles op 1 adres. Bekijk ook onze vlonderplanken of sierbestrating voor een ondervloer van uw terrasoverkapping van glad geschaafd lariks douglas. Zo staan onze 50x50 cm betontegels zonder facet, speelse abbeystones of kleurechte en trendy keramische terrastegels erg fraai in combinatie met uw overdekt terras. Bekijk tot slot ook onze loungesets en tuintafels. 

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

Deze Oslo overkapping heeft een opbergruimte naast het lounge gedeelte. Bent u opzoek naar een overkapping zonder bergingsruimte of juist naar een met een een grotere berginsruimte? Alle typen Oslo overkappingen vindt u hier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwarte wanden en berging inclusief enkele dichte deur (onbehandeld Lariks Douglas) Overkapping Plat Dak Oslo XL type 7 Lariks Douglas Geschaafd Overkapping plat dak Oslo XL Type 7 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden en dichte enkele deur van onbehandeld vuren Op voorraad
€ 8.788,95 Per stuk incl. BTW