Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12131 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahek, dubbele deuren en een uitzetraam

€ 11.469,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 11.469,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat gezaagd, eenvoudig op te bouwen
  • Inclusief EPDM en dakdoorvoer
  • Fundering zelf bij bestellen

Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden

Bent u op zoek naar een luxe, grote overkapping met berging van ca. 10 meter breed? Bekijk dan eens deze overkapping Oslo met plat dak XL type 8 met berging van Tuindeco. Deze overkapping is volledig gezaagd en voorgeboord en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne terrasoverkapping van Lariks Douglas hout met plat dak en berging is ideaal voor in uw tuin en gemaakt van topkwaliteit, splintervrij hout. De berging van dit buitenverblijf is ca. 3 x 3.5 meter, met een overkapping van ca. 6 x 4 meter en een Lariks Douglas verandahek van 70 cm hoog. Een ideale ruimte om in de berging uw tuingereedschappen te stallen en om een loungeset te plaatsen onder uw overkapping. 

Afmetingen

Het totale oppervlak van dit Lariks Douglas buitenverblijf is 990 x 430 cm. De overkapping wordt geleverd met blanke wanden, een verandahek en heeft een berging met dubbele deur en een uitzetraam. De hoogte van dit verblijf is 272 cm en de voetprint tussen de staanders bedraagt 952 x 377 cm. De achterzijde van deze overkapping is gesloten met blanke potdekselwanden en de zijkant is voorzien van een extra staander waarvan 1 gedeelte bestaat uit een halve blanke potdekselwand en een gedeelte uit een modern verandahek van Lariks Douglas hout. 

Het dak van dit luxe Lariks Douglas verblijf is een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 9 glad geschaafde staanders van 14.5 x 14.5 cm. Alle houtelementen van dit pakket worden op maat geleverd en voorgeboord. Enkel het verandahek dient op maat gemaakt te worden. Voor een mooie afwerking kunt u bij de bijbehorende producten kijken voor een afdeklat van uw hek. Deze wordt niet standaard meegeleverd. 

De houten berging van ca. 298 x 348 cm is volledig afgesloten met blanke potdekselwanden en wordt geleverd met dubbele deur en een enkel uitzetraam, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde raam is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt opgedeeld door roeden in 9 rechthoekige vakken. U kunt dit raam naar buiten toe opendraaien. Ook de dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden en wordt compleet geleverd met kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Dakbedekking

Het dak van mooie 16mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie welke wordt meegeleverd. Ook wordt standaard een ronde dakdoorvoer meegeleverd voor een goede afwatering van uw hemelwater. Voor een mooie afwerking van uw EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Deze kunt u als extra optie mee bestellen. 

Montagetips 

Monteer uw 9 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties welke diverse soorten betonpoeren verkrijgbaar zijn. Wij verkopen afgeschuinde betonpoeren in antraciet of rechte modellen in wit/grijs. Kies uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Behandel de Lariks Douglas palen en het dak met superdekkende beits voor een lange levensduur en het tegengaan van vergrijzing.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool. 

Dit is een ruime overkapping geschikt voor de grotere tuinen. Is uw tuin wat kleiner of bent u benieuwd naar de andere grote Oslo overkappingen? Alle Oslo overkappingen type 1 t/m 12 kan u hier eenvoudig bekijken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping Oslo XL Type 8 - Blanke Wanden Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Blanke Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met blanke wanden, verandahek, dubbele deuren en een uitzetraam Op voorraad
€ 11.469,95 Per stuk incl. BTW