Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE79766 Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden, verandahek, dubbele deuren en uitzetraam van onbehandeld vuren

€ 10.068,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 10.068,95 Standaardproduct Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

  • Met 14.5 x 14.5 cm glad geschaafde staanders van Lariks Douglas
  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Tegen meerprijs te verkrijgen met dubbele deur en enkele uitzetraam in Lariks Douglas

Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe en grote overkapping met berging van ca. 10 meter breed van Lariks Douglas hout met tal van mogelijkheden? Deze houten overkapping Oslo XL Type 8 van Tuindeco is volledig gezaagd en voorgeboord en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij glad geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne terrasoverkapping met plat dak en berging voor bijvoorbeeld helemaal achter in uw tuin is gemaakt van topkwaliteit gedroogd en glad geschaafd, dus splintervrij, Lariks Douglas hout. Dit buitenverblijf van 990 cm meter breed met een blokhut / berging gedeelte van ca. 3 x 3.5 meter, een overkapping van ca. 6 x 4 meter en een fraai Lariks verandahak van 70 cm hoog biedt vollop ruimte het stallen van tuingereedschap en voor het plaatsen van bijvoobeeld een loungeset of eettafel voor buiten. 

Afmetingen

Het houten Lariks Douglas buitenverblijf Oslo XL type 8 met zwarte wanden, verandahek en berging inclusief dubbele deur en uitzetraam van onbehandeld vuren hout heeft een oppervlakte van 990 x 430 cm. De hoogte van deze luxe overkapping met plat dak is 272 cm. De voetprint van de staanders is 952 x 377 cm. De achterzijde van de overkapping is gesloten met zwarte potdekselwanden tussen de glad geschaafde Lariks Douglas staanders. De zijkant is voorzien van een extra staander waarvan 1 gedeelte bestaat uit een halve zwarte potdekselwand en een gedeelte uit een moderne verandahek van Lariks Douglas met een lengte van 167 cm en een hoogte van 70 cm. De afgesloten overkapping biedt een afscherming van zon en wind.  

Het glad geschaafde luxe Lariks Douglas verblijf heeft een plat dak van glad geschaafde vellingdelen dat rust op 9 glad geschaafde 14.5 x 14.5 cm terrasstaanders. Bij dit luxe Oslo XL type 8 pakket worden alle houtelementen zijn op maat geleverd en voorgeboord. Het buitenverblijf wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmateriaal, schuine schoren en bouwtekeningen. Enkel de meegeleverde verandahek van Lariks dient op maat te worden gemaakt. Als extra optie kunt u de verandahek nog voorzien van een afdeklat, deze wordt standaard niet meegeleverd. Kijk onder de bijbehorende producten als u de afdeklat voor de Lariks verandahek wilt bijbestellen.

De houten berging van ca. 298 x 348 cm is volledig afgesloten met zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel uitzetraam van onbehandeld Lariks Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam, inclusief kozijn is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Dakbedekking

Het dak van mooie 16 mm dikte vellingdelen is volledig waterdicht door het hoogwaardige EPDM rubberfolie, wat wordt meegeleverd. Overkapping Oslo XL type 8 van Tuindeco met plat dak en zwarte wanden wordt standaard geleverd met een ronde dakdoorvoor voor een goede afwatering van hemelwater. Voor de afwerking van het EPDM dakbedekking raden wij aan om gebruik te maken van aluminium daktrimmen, die als extra optie (meerprijs) zijn mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Tips

Monteer de 9 stuks overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in antraciet, of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse betonpoeren. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Bestel alles op 1 adres. Bekijk ook onze vlonderplanken of sierbestrating voor een ondervloer van uw terrasoverkapping van glad geschaafd lariks douglas. Zo staan onze 60x60 cm betontegels zonder facet, speelse abbeystones of kleurechte en trendy keramische terrastegels erg fraai in combinatie met uw overdekt terras. Bekijk tot slot ook onze loungesets en tuintafels. 

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool

Het leuke aan de Oslo overkappingen is dat ze in vele soorten en maten komen met veel of weinig bergruimte, kleine of grote lounge ruimte en met of zonder wanden. Bekijk hier ons ruime assortiment aan oslo overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zwarte wanden, verandahek en berging incl. dubbele deur en uitzetraam (onbehandeld Lariks Douglas) Overkapping Plat Dak Oslo XL type 8 Geschaafd Lariks Douglas Zwarte Wanden Overkapping plat dak Oslo XL Type 8 Lariks Douglas Geschaafd 990 x 430 x 272 cm - Zwarte Wanden Inclusief EPDM rubberfolie en dakdoorvoer   |   Met zwarte wanden, verandahek, dubbele deuren en uitzetraam van onbehandeld vuren Op voorraad
€ 10.068,95 Per stuk incl. BTW