Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje

Productnummer: SK18079 Schommel set, alles reeds op maat gezaagd

€ 197,89 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje

  • Inclusief kunststof schommelzitje en bijbehorende bevestigingsmaterialen
  • Enkele schommel van Swingking met erkent keurmerk binnen een week bezorgt in Nederland en België
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Snel te plaatsen dankzij "smart" prefab stalen koppelstukken voor rondhout
  • Geschikt voor tuinen vanaf 20m2

Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje

Deze enkele schommel van Swingking is ideaal voor kleine tuinen. Dit rondhout speeltoestel leveren we met een kunststof schommelplankje. Deze prefab speeltoestel Analies van glad geschaafd hout wordt geleverd met prefab stalen koppelstukken met bouten en ophangogen voor de schommel zitjes. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. Het geïmpregneerde hout bevat een erkent keurmerk.

Eenvoudig te plaatsen, dankzij de slimme ijzeren verbindingsstukken

De metalen koppelstukken maken het plaatsen van dit schommeltoestel eenvoudig. De stalen hoekverbindingen zorgen zonder nadenken al voor de juiste schuinte van de 4 staanders en maken het plaatsen van de horizontale ligger simpel en snel te klaren. Kortom een ideaal model voor diegenen met weinig geduld of minder kluservaring. De stalen hoekstukken maken het geheel ook nog eens heel stevig.

Varieer met de speelitems

Deze prefab enkele schommel Analies wordt zeer volledig geleverd. U kunt op de plek van de schommelzitjes echter ook een extra (baby)schommelzitje, meegroeistoel, ringen of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst meteen erbij, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo hebben uw kinderen nog langer lol van uw houten speeltoestel. Vooral kinderen van 8+ zullen ringen en een vogelnest schommel waarderen, toch weer een manier om uw kinderen meer naar buiten te krijgen!

Veilig schommelen, bestel ook

Deze enkele schommel is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Voorzie de staanders altijd van grondankers, deze kunt u naast een houten paal in de grond draaien en vervolgens met een bout vastzetten. Plaats op de bodem onder uw schommelset rubberen valtegels voor extra demping bij een val.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 10m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten enkele schommeltoestel met speciaal tweemansvervoer in heel Nederland en België. Wij bezorgen uw houten schommel Analies binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
schommel enkel Analies Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje Schommel set, alles reeds op maat gezaagd Op voorraad
€ 197,89 Per stuk incl. BTW