Vogelnest schommeltoestel rondhout Chantal inclusief nestschommel

CE Keurmerk

Productnummer: SK18094   |   Ideaal voor gezinnen met 2 kinderen

€ 199,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vogelnest schommeltoestel rondhout Chantal inclusief nestschommel

  • Inclusief nestschommel en stevige stalen balkverbinders geleverd
  • Prefab schommel met CE-Keurmerk, snel te plaatsen dankzij prefab balkverbinders
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Bezorging binnen een week in Nederland en Belgie

Vogelnest schommeltoestel rondhout Chantal inclusief nestschommel

Wilt u een deze kant en klare vogelnest schommel van hout kopen voor een aantrekkelijke prijs? Bovendien leveren wij deze schommelset met verstelbare nestschommel van 100 cm doorsnee. Deze moderne nestschommel Chantal van rondhout behoort tot de hardlopers van ons A-merk Swingking. De stalen hoekankers maken het plaatsen van deze nestschommel een eenvoudig klus, de hoekanker bepaalt voor u al de hoek (aantal graden), u schuift de 100 mm rondhout palen in de ronde gaten, schroeft de palen vast en het frame staat. 

Deze prefab schommeltoestel van glad geschaafd hout wordt geleverd met stalen balkhouders, bijbehorende bouten en ophangogen voor de nestschommel. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde schommelzitjes zijn voorzien van een CE-keurmerk. U heeft circa 20m2 vrije ruimte in uw tuin nodig voor deze schommelset. 

Veiligheid staat voorop

Voorzie alle staanders van grondankers en de bodem van rubberen 50x50 demptegels voor extra breking van een val. Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 16m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten schommel.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij leveren deze trendy Swingking nestschommel met speciaal tweemanstransport in heel Nederland en België. 

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
vogelnest schommel chantal swingking Vogelnest schommeltoestel rondhout Chantal inclusief nestschommel CE Keurmerk   |   Ideaal voor gezinnen met 2 kinderen Ruim op voorraad
€ 199,95 per stuk incl. btw