Dubbele houten schommeltoestel vierkanthout Lucy inclusief 2 kunststof schommels

Productnummer: SK18155 Ideaal voor gezinnen met 2 kinderen

€ 303,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,45 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dubbele houten schommeltoestel vierkanthout Lucy inclusief 2 kunststof schommels

  • Inclusief 2 kunststof schommelzitjes met ophanghagen geleverd
  • Dubbele schommel met erkent keurmerk, snelle levering binnen een week in Nederland en Belgie
  • Glad geschaafd vierkanthout van 9 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Dankzij prefab stalen hoekverbindingen heel eenvoudig te plaatsen.
  • Geschikt voor tuinen vanaf 25m2
  • Prijs ligt hoger dan dubbele schommel Eline (volledig van hout, daardoor wel meer werk om op te bouwen)

Dubbele houten schommeltoestel vierkanthout Lucy inclusief 2 kunststof schommels

Wij hebben nu deze dubbele schommel van hout te koop met supersterke stalen hoekverbindingen die het opbouwen ook nog eens vergemakkelijken. Bovendien leveren wij bij deze buitenschommel 2 kunststof schommelzitjes met bevestigingshaken zodat u na plaatsing meteen kunt genieten van uw nieuwe schommeltoestel. Deze dubbele schommel set van vierkant hout behoort tot de hardlopers van topmerk Swingking.

Deze prefab schommeltoestellen van glad geschaafd hout wordt geleverd met prefab stalen ankers, bijbehorende bouten en ophangogen voor beide schommels. Deze metalen koppelstukken maken het plaatsen van deze dubbele houten schommel veel gemakellijker en sneller. De hoekstukken bepalen namelijk automatisch de schuinte van uw staanders. U kunt deze schommelset daardoor eenvoudiger en sneller opbouwen dan een model met hout op houtverbindingen (schoren met slotbouten). Bovendien zijn deze hoekstukken zeer stevig. Kortom, echt een model voor de minder ervaren klusser of voor diegene met minder geduld.

Het keteldruk geïmpregneerde balkhout is maarliefst 9 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. Het hout bevat een erkent keurmerk.

Varieer met de accessoires, houdt het steeds weer leuk voor uw kinderen

U kunt op de plek van de schommels ook een babyschommel, vogelnest schommel of trapeze ringen plaatsen. Voeg deze desgewenst alvast toe aan uw order, zo kunt u af en toe afwisselen. Kinderen van 3-12 jaar vermaken zich jaar in en uit met deze prefab schommel van rondhout. De iets oudere kinderen krijgt u naar buiten met een klimladder of ringen, de jongste kinderen met een schommel, zandbak of glijbaan.

Veiligheid

Voorzie alle staanders van grondankers en de bodem van rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 12m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten speeltoestel. De grondankers worden meegeleverd bij dubbele schommel Lucy. Plaats uw tuinschommel eventueel op kunstgras, dit dempt wel minder dan valtegels. 

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België 

Wij bezorgen deze Swingking houten schommel met speciaal 2-personen vervoer in heel Nederland en België. Wij bezorgen binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
dubbele schommel van hout met stalen koppelstukken Dubbele houten schommeltoestel vierkanthout Lucy inclusief 2 kunststof schommels Ideaal voor gezinnen met 2 kinderen Op voorraad
€ 303,45 Per stuk incl. BTW