Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 2 treden

Productnummer: PL80001-45-500-340 Voor het eenvoudig maken van een tuintrap

€ 15,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 2 treden

  • Gemakkelijk een trap maken naar uw steiger bijvoorbeeld
  • Keteldruk geimpregneerd voor een lange levensduur
  • Ideaal voor snel een houten tuintrap bouwen
  • Ook voor handig opstapje maken voor de deur
  • Niet voor professioneel gebruik

Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 2 treden

Wilt u naar uw steiger of veranda een houten buitentrap maken? Dat kan met deze zogenaamde trapbalken van geïmpregneerd hout. De trapbalken zijn makkelijk in gebruik, u plaatst de balken met een onderlinge afstand van 40 cm, bevestig daarna de vlonderplanken.

Deze trapbalk met 2 treden wordt veelal gebruikt in een tuin met hoogte verschillen, zo maakt u makkelijk en snel een kleine tuintrap of opstapje.

De hoogte van deze kant-en-klare trapbalken is 34 cm, de breedte is 50 cm. De tuintrap heeft een optrede van 17 cm hoog en een aantrede van 25 cm.

Montage tips

Bestel onze 4.4 x 7 cm geïmpregneerde vuren balken mee en schroef deze voorlangs bij elke trede. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, zo verlengt u het gedeelte voor 2 vlonderplanken van 25 cm naar 29.4 cm. Zo passen per tree precies 2 geïmpregneerde vlonderplanken naast elkaar van 14.5 cm breedte. Zorg voor 1 cm tussenruimte, de terrasplanken hangen dan nog circa 1 cm over, dat is geen probleem. Monteer de trapbalken aan de zijkanten op meerdere punten met 6x6 cm piketpalen met een m8x120 mm slotbout.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
trapbalk tuintrap Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 2 treden Voor het eenvoudig maken van een tuintrap Ruim op voorraad
€ 15,95 per stuk incl. btw