Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 5 treden

Productnummer: PL80001-45-1250-850 Voor het eenvoudig maken van een tuintrap

€ 31,75 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 5 treden

  • Gemakkelijk een trap maken naar uw steiger bijvoorbeeld
  • Keteldruk geimpregneerd voor een lange levensduur
  • Ideaal voor snel een houten tuintrap bouwen
  • Niet voor professioneel gebruik (alleen voor prive tuintrappen)

Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 5 treden

Wilt u een houten trap van 5 treden naar bijvoorbeeld een steiger maken? Gebruik dan deze trapbalken van geïmpregneerd hout. Deze kant-en-klare trapwangen hebben een hoogte van 85 cm en een breedte van 125 cm, de traptreden hebben een optrede van 17 cm hoog en een aantrede van 25 cm. 

Onder keteldruk geïmpregneerd hout heeft als eigenschap dat het lang mee gaat, hierdoor kunt u lekker lang genieten van deze zelf gemaakte houten buitentrap.

Montage advies

Koop tevens onze 4.4 x 7 cm geïmpregneerde vuren balken en schroef deze voorlangs bij elke trede. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, zo verlengt u het gedeelte voor 2 vlonderplanken van 25 cm naar 29.4 cm. Zo passen per tree precies 2 geïmpregneerde vlonderplanken naast elkaar van 14.5 cm breedte. Zorg voor 1 cm tussenruimte, de terrasplanken hangen dan nog circa 1 cm over, dat is geen probleem. Maak de traptrede aan de onderzijde vast met bijvoorbeeld een piketpaal of monteer deze op uw vlonder of bestrating. Ook aan de bovenzijde goed fixeren om verzakking te voorkomen. 

Gebruik minimaal 3 traptreden naastelkaar bij een trap van 80 tot 120 cm breed. Plaats de trapbalken met een onderlinge afstand van 40 cm. Bestel ook vlonderplanken bij deze trapbalken en gebruik telkens 2 planken per traptrede. Hout kan nog gaan werken dus plaats de vlonderplanken met een tussenruimte van 1 cm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Trapbalk tuintrap 5 treden Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 5 treden Voor het eenvoudig maken van een tuintrap Ruim op voorraad
€ 31,75 per stuk incl. btw