Logo Gadero
service

Steile Trapbalk geimpregneerd hout voor tuintrap 4 treden

Productnummer
PL80001-45-1000-680
Voor het eenvoudig maken van een tuintrap
tuintrap_4_treden
tuintrap_3_treden
Per stuk

34,45

incl. BTW

89 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Breedte
100 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk een trap maken naar uw steiger bijvoorbeeld

  • Keteldruk geimpregneerd voor een lange levensduur

  • Ideaal voor snel een houten tuintrap bouwen

  • Niet voor professioneel gebruik

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Hout
Breedte
100 cm
Dikte
4,5 cm

Steile Trapbalk geimpregneerd hout voor tuintrap 4 treden

Wilt u eenvoudig een houten vlondertrap maken naar een steiger of veranda? Dat kan met deze kant en klare trapbalken; ze zijn makkelijk te plaatsen en doordat de balken met keteldruk geïmpregneerd zijn hebben ze een lange levensduur. Zo kunt u jarenlang genieten van uw eigen gemaakte houten tuintrap.

U wilt een hoogte overbruggen van circa 68 cm? Met deze slimme kant en klare, houten buitentrap balken kan het. De hoogte van deze kant-en-klare trapbalken is 68 cm, de breedte is 100 cm. Deze steile tuintrap heeft een optrede van 17 cm hoog en een aantrede van 25 cm. Bestel ook uw >vlonderplanken bij deze trapwangen, gebruik 2 vlonderplanken van circa 14 cm per traptrede. Hout kan nog gaan werken, zorg dan voor een tussenruimte van 1 cm. Bekijk ook onze video voor het gebruiken van deze prefab tuintrappen.

Met een houten trap van 4 treden overbrugt u makkelijk verschillen in uw tuin of maakt u een opstapje voor uw veranda. Met deze prefab trapboom bespaart u veel uren werk. Deze relatief steile prefab trap wordt ook veel gebruikt als steigertrap.

Montage advies tuintrap maken met deze prefab trapbalken

Bestel onze 44 x 70 mm geïmpregneerde vuren regels mee en schroef deze voorlangs bij elke trede. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, zo verlengt u het gedeelte voor 2 vlonderplanken van 25 cm naar 29.4 cm. Zo passen per tree precies 2 geïmpregneerde vlonderplanken naast elkaar van circa 14.5 cm breedte. Zorg voor 1 cm tussenruimte, de terrasplanken hangen dan nog circa 1 cm over, dat is geen probleem. Maak de traptrede aan de onderzijde vast met bijvoorbeeld een piketpaal of monteer deze op uw vlonder of bestrating. Ook aan de bovenzijde goed fixeren om verzakking te voorkomen.

Vergeet niet 8 piketpalen bijvoorbeeld 6x6 cm en m8x120 mm gegalvaniseerde slotbouten mee te bestellen voor montage in de grond.

Wilt u een iets meer een luie trap maken? Bekijk ook onze flauwe >trapbalken, deze zijn minder steil.