Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 4 treden

Productnummer: PL80001-45-1000-680 Voor het eenvoudig maken van een tuintrap

€ 27,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 4 treden

  • Gemakkelijk een trap maken naar uw steiger bijvoorbeeld
  • Keteldruk geimpregneerd voor een lange levensduur
  • Ideaal voor snel een houten tuintrap bouwen
  • Niet voor professioneel gebruik

Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 4 treden

Wilt u eenvoudig een houten tuintrap maken naar een steiger of veranda? Dat kan met deze trapbalken; ze zijn makkelijk te plaatsen en doordat de balken met keteldruk geïmpregneerd zijn hebben ze een lange levensduur. Zo kunt u jarenlang genieten van uw eigen gemaakte houten tuintrap.

U wilt een hoogte overbruggen van circa 68 cm? Met deze slimme kant en klare, houten buitentrap balken kan het. De hoogte van deze kant-en-klare trapbalken is 68 cm, de breedte is 100 cm. De tuintrap heeft een optrede van 17 cm hoog en een aantrede van 25 cm. Bestel ook uw vlonderplanken bij deze trapwangen, gebruik 2 vlonderplanken per traptrede. Naaldhout kan nog gaan werken, zorg dan voor een tussenruimte van 1 cm.

Met een houten trap van 4 treden overbrugt u makkelijk verschillen in uw tuin of maakt u een opstapje voor uw veranda. Met deze prefab trapboom bespaart u veel uren werk.

Montageadvies

Bestel onze 44 x 70 mm geïmpregneerde vuren regels mee en schroef deze voorlangs bij elke trede. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, zo verlengt u het gedeelte voor 2 vlonderplanken van 25 cm naar 29.4 cm. Zo passen per tree precies 2 geïmpregneerde vlonderplanken naast elkaar van 14.5 cm breedte. Zorg voor 1 cm tussenruimte, de terrasplanken hangen dan nog circa 1 cm over, dat is geen probleem. Maak de traptrede aan de onderzijde vast met bijvoorbeeld een piketpaal of monteer deze op uw vlonder of bestrating. Ook aan de bovenzijde goed fixeren om verzakking te voorkomen. 

Vergeet niet 8 piketpalen bijvoorbeeld 6x6 cm en m8x120 mm gegalvaniseerde slotbouten mee te bestellen voor montage in de grond.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintrap trapbalk 4 treden Trapbalk geïmpregneerd hout voor tuintrap 4 treden Voor het eenvoudig maken van een tuintrap Ruim op voorraad
€ 27,95 per stuk incl. btw