25 Watt Transformator 24V

Productnummer: SL27000   |   Wattage 25 Watt   |   5 jaar garantie   |   IP Waarde: IP67

Voor- en nadelen van 25 Watt Transformator 24V

  • Geschikt 24V Suslight Tuinlampen
  • 5 jaar garantie
  • Plug & Play (Inclusief Stekker en Connector)

25 Watt Transformator 24V

Met deze Meanwell 25 Watt 24V Transformator van Suslight koppelt u eenvoudig 24V LED tuinlampen in uw tuin. Deze 25W transformator zet de standaard 230 volts spanning om naar een 24V veilige laagspanning voor het aansluiten van diverse armaturen van Suslight. Bereken de totale wattage van alle lampen die u wenst aan te sluiten op deze 25 Watt Transformator. 

Deze 25 Watt transformator is geschikt voor het aansluiten van een kleine groep aan tuinlampen. Voor grote groepen aan geschakelde tuinlampen middels het 24V Suslight Quick-Safe Connect systeem zijn ook Transformators leverbaar met een wattage van 52W en 100W. 

Plug & Play

De transformator van Suslight beschikt aan een kant over een euro stekker waarmee u de trafo eenvoudig aansluit op een 230V stopcontact en aan de andere kant over een Suslight connector waarmee u een eenvoudig een 24V stroomkabel van Suslight aansluit richting de te plaatsen tuinverlichting.

Vanaf deze transformator / voeding vertrekt de installatie voor het aansluiten van diverse tuinlampen middels het 24V Suslight Quick-Safe Connect stysteem. Bij een groot lichtplan waarbij u meer dan ca. 20W aan tuinlampen wenst te plaatsen adviseren wij om het licht circuit met bekabeling te ontdubbelen en een extra transformator te plaatsen. Koppel naar wens in combinate met 24V stroomkabels en T-connectors eenvoudig o.a. LED prikspots, staande tuinlampen en wandlampen in uw tuin of overkapping. Plaats desgewenst als extra optie ook een schemerschakelaar tussen deze transformator en het licht circuit zodat LED tuinlampen automatisch aangaan wanneer het donker wordt.

Deze 25Watt Transformer / adaptor van Suslight wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en is door zijn IP67 rating geschikt voor buitengebruik.

Let op! Wij raden altijd aan om deze transformator niet zwaarder te belasten dan 80% en om maximaal 300 meter aan kabel te gebruiken. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlamen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
25 Watt 24V Transformator 25 Watt Transformator 24V Suslight   |   Wattage 25 Watt   |   5 jaar garantie   |   IP Waarde: IP67 Op voorraad
€ 49,75 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!