36 Watt Transformator 24V Suslight

Productnummer: SL27000   |   24V Kabelsysteem   |   IP67   |   36 Watt   |   5 jaar garantie

Voor- en nadelen van 36 Watt Transformator 24V Suslight

  • Geschikt 24V Suslight Tuinlampen
  • 5 jaar garantie
  • Plug & Play (Inclusief Stekker en Connector)

36 Watt Transformator 24V Suslight

Met deze 36 Watt 24V Transformator van Suslight koppelt u eenvoudig 24V LED tuinlampen in uw tuin. Deze 36W transformator zet de standaard 230 volts spanning om naar een 24V veilige laagspanning voor het aansluiten van diverse armaturen van Suslight. Bereken de totale wattage van alle lampen die u wenst aan te sluiten op deze 36 Watt Transformator. 

Deze 36 Watt transformator is geschikt voor het aansluiten van een kleine groep aan tuinlampen. Voor grote groepen aan geschakelde tuinlampen middels het 24V Suslight Kabelsysteem zijn ook Transformators leverbaar met een wattage van 52W en 100W. 

Let op! Wij raden altijd aan om deze 36 Watt transformator niet zwaarder te belasten dan 80% en om maximaal 300 meter aan kabel te gebruiken. Voor deze 36 Watt transformator geldt dus dat u maximaal 28.8 Watt aan tuinlampen kunt aansluiten.

Plug & Play

De transformator van Suslight beschikt aan een kant over een euro stekker waarmee u de trafo eenvoudig aansluit op een 230V stopcontact en aan de andere kant over een Suslight connector waarmee u een eenvoudig een 24V stroomkabel van Suslight aansluit richting de te plaatsen tuinverlichting.

Vanaf deze transformator / voeding vertrekt de installatie voor het aansluiten van diverse tuinlampen middels het 24V Suslight Kabelsysteem. Bij een groot lichtplan waarbij u meer dan ca. 28W aan tuinlampen wenst te plaatsen adviseren wij om het licht circuit met bekabeling te ontdubbelen en een extra transformator te plaatsen. Koppel naar wens in combinatie met 24V stroomkabels en T-connectors eenvoudig o.a. LED prikspots, staande tuinlampen en wandlampen in uw tuin of overkapping. Plaats desgewenst als extra optie ook een schemerschakelaar tussen deze transformator en het licht circuit zodat LED tuinlampen automatisch aangaan wanneer het donker wordt.

Deze 36Watt Transformer / adaptor van Suslight wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en is door zijn IP67 rating geschikt voor buitengebruik.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlampen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plug & Play (Inclusief Stekker en Connector) 36 Watt 24V Transformator Suslight 36 Watt Transformator 24V Suslight   |   24V Kabelsysteem   |   IP67   |   36 Watt   |   5 jaar garantie Op voorraad
€ 54,75 Per stuk incl. BTW