Quick Connect Schemerschakelaar 24V Suslight

Productnummer: SL27009   |   Dusk to Dawn schakelaar voor 24V tuinlampen van Suslight   |   5 jaar garantie   |   Maximale belasting 105 Watt

Voor- en nadelen van Quick Connect Schemerschakelaar 24V Suslight

  • Geschikt voor koppelen 24V Suslight tuinlampen
  • IP Waarde: IP65
  • Robuuste corrossie bestendige behuizing

Quick Connect Schemerschakelaar 24V Suslight

Deze Quick Connect Schemerschakelaar 24V van Suslight plaats u met de connetors tussen de voeding / transformator en een groep 24V tuinlampen in uw tuin. De Schemerschakelaar, ook wel Dusk to Dawn schakelaar genoemd, zorgt ervoor dat alle Quick-Safe Connect LED tuinlampen van Suslight achter de schakelaar automatisch aangaan wanneer het donker wordt en uit gaan wanneer het weer licht is.

Deze 24 volt Schemerschakelaar maakt deel uit van het modulaire Quick-Safe Connect systeem van Suslight waarmee u in combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector eenvoudig en veilig diverse LED tuinlampen in uw tuin plaatst via de speciale Connetors. De Schemerschakelaar heeft een maximale belasting van 105 Watt en beschikt over een robuuste corrossie bestendige behuizing.

Naast deze standaard schermerschakelaar is er ook een 24V Schemerschakelaar is er ook een schakelaar leverbaar met een Timer / Tijdklok waarmee u het automatisch inschakelen kunt instellen met een vertraging van 2 tot 6 uur. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten of bij de categorie tuinverlichting accesoirres.

Let op! Plaats deze schemerschakelaar altijd op een plek waar deze voldoende licht krijgt voor optimaal resultaat t.a.v. het in- en uitschakelen van de tuinverlichting.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlamen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dusk to Dawn Schakelaar Schemerschakelaar Quick Connect Schemerschakelaar 24V Suslight   |   Dusk to Dawn schakelaar voor 24V tuinlampen van Suslight   |   5 jaar garantie   |   Maximale belasting 105 Watt Op voorraad
€ 29,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!