Logo Gadero
service

Dusk to Dawn Schemerschakelaar 24V Suslight

Productnummer
SL27009
24V Kabelsysteem
Schemerschakelaar van Suslight
IP65
105 Watt Max belasting
5 jaar garantie
schemerschakelaar

33,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor koppelen 24V Suslight tuinlampen

  • IP Waarde: IP65

  • Robuuste corrossie bestendige behuizing

Specificaties

Materiaal
Kunststof
Product type
Schemerschakelaars
Kleur
Zwart

Dusk to Dawn Schemerschakelaar 24V Suslight

Deze Dusk to Dawn Schemerschakelaar 24V van Suslight plaats u met de connectors tussen de voeding / transformator en een groep 24V tuinlampen in uw tuin. De Schemerschakelaar, ook wel Dusk to Dawn schakelaar genoemd, zorgt ervoor dat alle 24V Kabelsysteem LED tuinlampen van Suslight achter de schakelaar automatisch aangaan wanneer het donker wordt en uit gaan wanneer het weer licht is.

Deze 24 volt Schemerschakelaar maakt deel uit van het modulaire 24V Kabelsysteem van Suslight waarmee u in combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector eenvoudig en veilig diverse LED tuinlampen in uw tuin plaatst via de speciale connectors. De Schemerschakelaar heeft een maximale belasting van 105 Watt en beschikt over een robuuste corrosiebestendige behuizing.

Naast deze standaard schermerschakelaar is er ook een 24V Schemerschakelaar is er ook een schakelaar leverbaar met een Timer / Tijdklok waarmee u het automatisch inschakelen kunt instellen met een vertraging van 2 tot 6 uur. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten of bij de categorie tuinverlichting accessoires.

Let op! Plaats deze schemerschakelaar altijd op een plek waar deze voldoende licht krijgt voor optimaal resultaat t.a.v. het in- en uitschakelen van de tuinverlichting.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlampen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.