100 Watt Transformator 24V Suslight

Productnummer: SL27002   |   24V Kabelsysteem   |   IP67   |   100 Watt   |   5 jaar garantie

Voor- en nadelen van 100 Watt Transformator 24V Suslight

  • Geschikt voor 24V Suslight Tuinlampen
  • 5 jaar garantie
  • Plug & Play (Inclusief Stekker en Connector)

100 Watt Transformator 24V Suslight

Met deze Meanwell 100 Watt 24V Transformator van Suslight koppelt u eenvoudig 24V LED tuinlampen in uw tuin. Deze 100W transformator zet de standaard 230 volts spanning om naar een 24V veilige laagspanning voor het aansluiten van diverse LED armaturen van Suslight. Bereken de totale wattage van alle lampen die u wenst aan te sluiten op deze 100 Watt Transformator. 

Deze voeding van maar liefst 100 Watt is geschikt voor een groot licht cirquit waarbij veel grote LED lampen met een wat hogere wattage aangesloten kunnen worden waaronder LED wandlampen, staande buitenlampen en grote grondspots. 

Plug & Play

De transformator van Suslight beschikt aan een kant over een euro stekker waarmee u de trafo eenvoudig aansluit op een 230V stopcontact en aan de andere kant over een Suslight connector waarmee u een eenvoudig een 24V stroomkabel van Suslight aansluit richting de te plaatsen tuinverlichting.

Vanaf deze transformator / voeding vertrekt de installatie voor het aansluiten van diverse LED tuinlampen middels het 24V Kabelsysteem van Suslight. Bij een groot lichtplan waarbij u meer dan ca. 80W aan tuinlampen wenst te plaatsen adviseren wij om het licht circuit met bekabeling te ontdubbelen en een extra transformator te plaatsen. Naast deze 100 Watt 24V Transformator zijn ook andere transformators beschikbaar met een wattage van 36W en 50W.

Koppel naar wens in combinatie met 24V stroomkabels en T-connectors eenvoudig o.a. LED grondspots, prikspots, staande tuinlampen en wandlampen in uw tuin of overkapping. Plaats desgewenst als extra optie ook een 24V schemerschakelaar tussen deze transformator en het licht circuit zodat tuinlampen automatisch aangaan wanneer het donker wordt.

Deze 100Watt Transformer / adaptor van Suslight voor 24V tuinlampen wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en is door zijn IP67 rating geschikt voor buitengebruik.

Let op! Wij raden altijd aan om deze transformator niet zwaarder te belasten dan 80% en om maximaal 300m kabel te gebruiken. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlampen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
100 Watt Transformator 24V Suslight 100 Watt Transformator 24V Suslight   |   24V Kabelsysteem   |   IP67   |   100 Watt   |   5 jaar garantie Op voorraad
€ 189,75 Per stuk incl. BTW