Logo Gadero
service

24V Stroomkabel - 5 Meter Suslight

Productnummer
SL27006
24V Kabelsysteem
Lengte 5 meter
IP68
Koppelen T-connector en Tuinlampen
5 jaar garantie
stroomkabel_1_meter_2
stroomkabel_24v_detail_2
connector_24v_stroomkabel_suslight_2

20,95

incl. BTW

Op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor koppelen 24V Suslight tuinlampen

  • 5 jaar garantie

  • >1,0 mm2 aderdikte

  • UV en waterbestendig

Specificaties

Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

24V Stroomkabel - 5 Meter Suslight

Deze 24V Stroomkabel van Suslight is 5 meter lang. Deze 24 volt stroomkabel met een lengte van 5 meter maakt deel uit van het modulaire 24V Kabelsysteem van Suslight waarmee u in combinatie met een transformator en een T-connector eenvoudig en veilig diverse LED tuinlampen in uw tuin plaatst. De flexibele kabel beschikt over >1,0 mm2 aderdikte en is UV en waterbestendig.

Deze 5 meter lange kabel plaats u onder andere tussen de transformator en T-connector voor het aansluiten van een tuinlamp. Deze stroomkabel is tevens als verlengstuk te gebruiken tussen een T-connector en bijvoorbeeld een LED grondspot of wandlamp.

Deze Stroomkabel is gebaseerd op 24V DC Veilige Laagspanning is daarmee veilig en eenvoudig zelf te installeren. Deze twee-aderig kabel beschikt over 2 aansluitingen (connectors), waarvan 1 x een mannetje en 1 x een vrouwtje. Zo lust u eenvoudig 24 volt kabels door u tuin en sluit u veilig en waterdicht verschillende soorten LED tuinlampen van Suslight aan. De connectors zijn hoogwaardig en op slechts 1 manier aan te sluiten.

Naast deze 24V Stroomkabel van Suslight van 5 meter lang zijn er ook kabels leverbaar van 1, 2, 10 en maar liefst 25 meter lang. Kijk bij de alternatieven onderaan deze pagina of onder de categorie tuinverlichting accessoires voor een compleet overzicht van alle 24V stroomkabels en andere LED tuinverlichting toebehoren.

Deze 5 meter lange stroomkabel van Suslight wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en is door zijn IP68 waterdicht.

Tip: Plaats stroomkabels altijd met voldoende rek en dus nooit te strak richting een tuinlamp. Leg kabels zoveel mogelijk in rechte lijnen door u tuin, zo vindt u de stroomkabel eenvoudig weer terug mocht u later een extra tuinlamp op het modulaire systeem willen aansluiten. U kunt de kabels over de grond laten lopen of in de grond plaatsen. Let op! Legt u de kabels onder uw gazon door, dan is het advies om de kabels minimaal 15 cm diep te plaatsen.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlampen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.