Logo Gadero
service

T-Connector 24V Suslight

Productnummer
SL27003
24V Kabelsysteem
Lengte 1 meter
IP68
Waterdicht verbindingsstuk
5 jaar garantie
t_connector
t_connector_gekoppeld
t_connector_detail

11,45

incl. BTW

4 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor koppelen 24V Suslight Tuinlampen

  • 5 jaar garantie

Specificaties

Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart

T-Connector 24V Suslight

Met deze T-Connector 24V van Suslight koppelt u snel tuinlampen aan het 24V bekabeling systeem in uw tuin. Deze unieke T-Connector is onderdeel van het 24V Kabelsysteem van Suslight waarmee u in combinatie met 24 volt stroomkabels en een transformator eenvoudig 24V LED tuinlampen in uw tuin plaatst. Het langste gedeelte van de T-connector is 1 meter.

Deze T-Connector / T-Stuk is gebaseerd op 24V DC Veilige Laagspanning is daarmee veilig en eenvoudig zelf te installeren. Deze twee-aderig T-connector beschikt over 3 aansluitingen, waarvan 1 x een mannetje en 2 x een vrouwtje. Zo lust u eenvoudig 24 volt kabels door u tuin en sluit u veilig en waterdicht verschillende soorten LED tuinlampen van Suslight aan waaronder LED Grondspots en wandlampen.

Deze T-Connector maakt deel uit van het 24V Suslight Kabel systeem. Koppel naar wens in combinatie met een transformator en 24V stroomkabels eenvoudig o.a. LED grondspots, prikspots, staande tuinlampen en wandlampen in uw tuin of overkapping.

Deze T-Connector 24V van Suslight wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en is door zijn IP68 waterdicht.

Let op! Per 24V LED Tuinlamp van Suslight heeft u altijd 1 stuks T-connector nodig bij het plaatsen van meerdere tuinlampen in een licht circuit. (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren)

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinlampen en accessoires van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinlamp en toebehoren voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatie schema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.