Logo Gadero
service

Excluton Linia palissaden

Het merk Excluton produceert al jarenlang strakke, getrommelde en gekliefde ofwel gekloofde stapelbokken in verschillende kleuren en afmetingen. Vooral de bekende Excluton linia palissaden zijn zeer populair binnen de markt. Al deze muurelementen zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van vijvers, plantenbakken, borders of een tuin muurtje.

Met stapelblokken komt uw eigen tuinontwerp tot leven. U zorgt er voor dat u een unieke tuin creëert. Met stapelblokken bouwt u verschillende soorten muurtjes, bloemborders en terrassen waardoor u diepte in uw tuin aanbrengt. En wist u dat de stapelblokken van Excluton zeer geschikt zijn voor het aanleggen van vijvers?

Excluton stapelblokken

Gadero, uw Excluton dealer, biedt het volledige assortiment stapelblokken aan en levert een groot deel van dit assortiment vanuit eigen voorraden snel aan huis. Excluton heeft voornamelijk naam gemaakt op het gebied van stapelstenen met de strakke ofwel ongetrommelde Linia palissadenen, de gekloofde stapelblokken ofwel granibielzen, de Catrock serie, de Rockwalling serie, de Stonewalling serie en betonbielzen. 

Kies uit grijs of antraciet zwart stapelblokken strak, deze zijn glad en effen, ook wel Linea stapelblokken genoemd in de maat 12x12x50 of 15x15x50 cm. Of bekijk verticale palisade beton en de populaire gekloofde stapelblokken met natuurlijke look dankzij grillige voorzijde. Deze betonnen blokken en stenen muurelementen zijn voor de beste prijs bij ons te koop. Bordermuren maken van beton of graniet natuursteen begint bij Gadero.

Wilt u een plantenbak of een mooie border maken van onze Excluton Linia palissaden? Bestel dan gelijk zand, opsluitbanden, split en grind of tuinaarde mee. 

Excluton Linia palissade plaatsen

Wij adviseren u om stapelblokken altijd te verlijmen. Stapelblokken lijmen doet u met onze steenlijm. Plaats stapelblokken altijd op een zandbed van zand en cement voor een stevige fundering. Slijp muurelementen op maat met een slijptol voor steen. 

Onderhoudsvrije border met split of grind

Heeft u gekozen voor Linia Palissade strakke muurstenen of gekloofde stapelblokken? Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is bijna klaar. Leuk is om uw border te vullen met split of grind. Het voordeel hiervan is dat uw borders direct onderhoudsvriendelijk zijn. Wij hebben een ruim assortiment in split en grind. Voor borders raden wij u aan om een dikte van 16 tot 32 mm te gebruiken. Voor uw oprit is 8 tot 16 mm aan te raden.

Snelle bezorging in heel Nederland, België en Duitsland

Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo verzenden wij onder andere naar Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Meest gestelde vragen over Excluton linia palissaden

Inspiratie