Met stapelblokken komt uw eigen tuinontwerp tot leven. U zorgt er voor dat u een unieke tuin creëert. Met stapelblokken bouwt u verschillende soorten muurtjes, bloemborders en terrassen waardoor u diepte in uw tuin aanbrengt. En wist u dat de stapelblokken van Excluton zeer geschikt zijn voor het aanleggen van vijvers?

Excluton Linia palissade plaatsen

Wij adviseren u om stapelblokken altijd te verlijmen. Stapelblokken lijmen doet u met onze Stonefix steenlijm. Plaats stapelblokken altijd op een zandbed van zand en cement voor een stevige fundering. Slijp muurelementen op maat met een slijptol voor steen. Heeft u niet de mogelijkheid om zelf uw muurelementen op maat te zagen? Wij slijpen graag de blokken tegen betaling voor u.

Onderhoudsvrije border met split of grind

Heeft u gekozen voor Linia Palissade strakke muurstenen of gekloofde stapelblokken? Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is bijna klaar. Leuk is om uw border te vullen met split of grind. Het voordeel hiervan is dat uw borders direct onderhoudsvriendelijk zijn. Wij hebben een ruim assortiment in split en grind. Voor borders raden wij u aan om een dikte van 16 tot 32 mm te gebruiken. Voor uw oprit is 8 tot 16 mm aan te raden.

Snelle bezorging in heel Nederland en Vlaanderen

Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo verzenden wij onder andere naar Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u