Logo Gadero
service

Hoe kan ik retourneren?

Retour aanmelden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen nadat je bestelling is geleverd, zonder opgave van reden, je bestelling te retourneren. Je meld een retourzending eenvoudig aan via ons retourformulier. Na de aanmelding nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact op om een een moment in te plannen om de retour op te halen. Een overzicht van de retourkosten vind je op onze retourkosten pagina.

Zelf retourneren

Wil je je goederen zelf terugbrengen of terugsturen? Ook dan dien je het retourformulier in te vullen om je producten aan te melden. Meer informatie over onze retourlocaties waar je retourzendingen kan afleveren vindt je op onze retourlocaties pagina. Wanneer je producten retour wil zenden, dan kan dit naar ons retour depot in Groningen:

Gadero B.V. - Euvelgunnerweg 19, 9723 CT Groningen

Ook wanneer je zelf je artikelen retour stuurt, geldt dat de kosten voor je eigen rekening zijn.

Modelformulier voor herroeping

Voor het retourneren van producten kun je gebruik maken van ons herroepinsformulier. Het ingevulde herroepinsformulier stuur je samen met de te retourneren items naar ons retouradres. De kosten die je maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor je eigen rekening. Download hier het modelformulier herroepping. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Voorwaarden retourneren

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let er bij sierbestrating op dat u de bestrating indien redelijkerwijs mogelijk in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd retour stuurt. Het is niet mogelijk om minder dan de minimale bestelhoeveelheid te retourneren. Voor meer informatie over het herroepingsrecht en het Europees modelformulier voor herroeping klik je hier.

Controleer je bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat je met de plaatsing begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dien je dit voor de plaatsing te melden. Dit kan via ons serviceformulier. Een klacht indienen tijdens of na het verwerken van de goederen zal niet passend opgelost kunnen worden. 

Gevolgen van retourneren

Volledige bestelling retourneren

We vergoeden de betalingen van de goederen, uitgezonderd verzendkosten in verband met de retourzending, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot het moment dat u aantoont dat het product terug is gezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Een deel van je bestelling retourneren

Als je een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht.

We betalen je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je herroepingsmededeling terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.