Logo Gadero
service

Hoe kan ik retourneren?

U heeft het recht om binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd, zonder opgave van reden, uw bestelling te retourneren. We verzoeken u vriendelijk uw bestelling retour aan te melden bij ons. De aanmeldperiode van uw retour verstrijkt 14 dagen na levering. Nadat u uw bestelling heeft aangemeld als retour, heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te versturen. Uw retour moet binnen deze 14 dagen bij ons binnen zijn. Meer informatie over onze retourlocaties vindt u op onze retourlocaties agina en een overzicht van de kosten van het retourneren van producten vindt u op onze retourkosten pagina.

Modelformulier voor herroeping

Voor het retourneren van  geldt dat u gebruik dient te maken van ons herroepinsformulier. Het ingevulde herroepinsformulier stuurt u samen met de te retourneren items naar ons retouradres dat op het herroepingsformulier staat retour. U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. Download hier het modelformulier herroepping. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden. De producten:

  • Zijn niet op maat of kleur gemaakt voor u;

  • Moeten goed verpakt zijn;

  • Moeten voorzien zijn van aangehechte labels indien mogelijk;

  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd;

  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking.

Let er bij sierbestrating op dat u de bestrating indien redelijkerwijs mogelijk in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd retour stuurt. Het is niet mogelijk om minder dan de minimale bestelhoeveelheid te retourneren. Voor meer informatie over het herroepingsrecht en het Europees modelformulier voor herroeping klikt u hier.

Controleer uw bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat u met de plaatsing begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dient u dit voor de plaatsing te melden. Een klacht indienen tijdens of na het verwerken van de goederen zal niet passend opgelost kunnen worden. 

Gevolgen van retourneren

Volledige bestelling retourneren

Als u uw volledige bestelling retourneert ontvangt u uw aankoopbedrag van ons terug. We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Deze periode geldt ook als u ons aantoont dat u uw bestelling heeft teruggestuurd naar ons.

Een deel van uw bestelling retourneren

Als u een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht. Klik hier om onze bezorgkosten te bekijken. 

We betalen u zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.