Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Hout Afhalen

Hout afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Nederland als Vlaanderen (Belgie) kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Groningen, Breukelen of Hofstade (Aalst). Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Hout/Steen Afhalen in Groningen

Bij onze hoofdvestiging in Groningen een speciaal afhaalpunt. Hier kunt u, indien u dinsdag voor 12.00 uur bestelt, dezelfde week op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur uw bestelling afhalen aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.  Let op, Gadero Groningen heeft GEEN showroom. Wel kunt u kosteloos proefmonsters afhalen.

Afhalen Groningen

 

 

 

 

 

 

 

Aan de rechterkant van onze grote ingang met daarboven de grote rode egel vindt u het afhaal terrein. Hier staat een collega voor u klaar om uw bestelling te wijzen. 

Hout/Steen Afhalen in Breukelen

In Breukelen, nabij Utrecht en niet ver van Amsterdam kunt u ook uw hout afhalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de afhaaldagen in Breukelen. Indien u voor zondag 22 september voor 23.59 uur bestelt, dan kunt u vanaf vrijdag 27 september 12.00 uur uw bestelling afhalen aan de Straatweg 5 in Breukelen. Mocht u een andere dag willen langskomen, dan kan dat vanaf de aangegeven vrijdag.

Pand Breukelen

Let op, veel navigatiesystemen sturen u de verkeerde kant op.

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Afhalen in België

In Hofstade-Aalst organiseren wij (afhankelijk van het seizoen) éénmaal per 2 weken een afhaalmoment aan de Hekkestraat 20. Hier kunt u indien u voor maandag 23 september voor 12.00 uur bestelt via onze webwinkel, de VOLGENDE week op vrijdag 4 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur. Let op, hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie. 

afhalen hout belgie

Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.

Video - Gadero Warehouse Tour