Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Hout Afhalen

Uw Kerstboom Zelf Afhalen in Breukelen?

Woont u in de buurt van Breukelen, bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid, Breukelen, Utrecht of MaarssenVrijdag 14 december tussen 10-16u kunt u uw kerstboom afhalen aan de straatweg 5 in Breukelen. Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Breukelen. Let op, wij hebben alleen Nordmann gezaagd in grote lengtes van 1.75 tot 2.50 meter. Deze zijn genet voor eenvoudig transport. Gebruik bij bestellen de couponcode 'Brooklyn' voor 30% extra afhaalkorting!

Uw Kerstboom Zelf Afhalen bij vestiging Groningen of België?

Ook vrijdag 14 december van 12 tot 17u zijn wij ook open voor kerstbomen afhalen bij ons pand in Groningen. Reserveren vooraf via de website is een must voor afhalen in Groningen! Let op, wij hebben alleen Nordmann gezaagd in grote lengtes van 1,5 tot 4 meter. Deze zijn genet voor eenvoudig transport. Gebruik bij bestellen de couponcode 'Groningen' voor 30% extra afhaalkorting.

Hout afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Nederland als Vlaanderen (Belgie) kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Groningen, Breukelen of Hofstade (Aalst). Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Hout/Steen Afhalen in Groningen

Bij onze hoofdvestiging in Groningen een speciaal afhaalpunt. Hier kunt u, indien u dinsdag voor 12.00 uur bestelt, dezelfde week op vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur uw bestelling afhalen aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.  Let op, Gadero Groningen heeft GEEN showroom. Wel kunt u kosteloos proefmonsters afhalen.

Afhalen Groningen

Aan de rechterkant van onze grote ingang met daarboven de grote rode egel vindt u het afhaal terrein. Hier staat Steyn of een ander collega voor u klaar om uw bestelling te wijzen. 

Hout/Steen Afhalen in Breukelen

In Breukelen, nabij Utrecht en niet ver van Amsterdam kunt u ook uw hout afhalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de afhaaldagen in Breukelen. Het afhaaladres is straatweg 5 in Breukelen, let op hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie.

afhalen hout breukelen

Let op, veel navigatiesystemen sturen u de verkeerde kant op.

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Afhalen in België

In Hofstade-Aalst organiseren wij (afhankelijk van het seizoen) éénmaal per 2 weken een afhaalmoment aan de Hekkestraat 20. Bekijk hier de eerst volgende besteldeadline met bijbehorende afhaaldag.  Let op, hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie. 

afhalen hout belgie

Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.

Video - Gadero Warehouse Tour