Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Hout Afhalen

Hout afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Nederland als Vlaanderen (Belgie) kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Let op het minimale orderbedrag voor afhalen is 50 euro. 

IVM Corona adviseren we u dringend te kiezen voor thuisbezorging en niet af te halen! 

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Groningen, Breukelen of Hofstade (Aalst). Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Hout/Steen Afhalen in Groningen

Bij onze hoofdvestiging in Groningen een speciaal afhaalpunt. Hier kunt u, indien u vrijdag voor 17.00 uur bestelt, de volgende week op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur uw bestelling afhalen aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.  Let op, Gadero Groningen heeft GEEN showroom.

Gadero afhalen

Aan de rechterkant van onze grote ingang met daarboven de grote rode egel vindt u het afhaal terrein. Hier staat een collega voor u klaar om uw bestelling te wijzen. 

Hout/Steen Afhalen in Breukelen

In Breukelen, nabij Utrecht en niet ver van Amsterdam kunt u ook uw hout afhalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de afhaaldagen in Breukelen. Indien u voor vrijdag 18 september voor 16.59 uur bestelt, dan kunt u vanaf vrijdag 25 september 12.00 uur uw bestelling afhalen aan de Straatweg 5 in Breukelen. Mocht u een andere dag willen langskomen, dan kan dat vanaf de aangegeven vrijdag.

Pand Breukelen

Let op, veel navigatiesystemen sturen u de verkeerde kant op.

U kunt vanaf Breukelen het beste navigeren op Nyenrode Universiteit en dan nog 300 meter doorrijden, daar vindt u Gadero aan uw rechterhand. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Vanaf Maarssen kunt u het beste navigeren op Restaurant de Olifant en dan een 150 meter doorrijden totdat u aan uw linkerhand het pand van Gadero ziet. Let op fietsers op het fietspad bij het oprijden van het terrein.

Let op het minimale orderbedrag voor afhalen is 50 euro. 

Hout/Steen Afhalen in Veldhoven

Woont u in het Zuiden van Nederland of het oosten van Vlaanderen? Dan haalt u uw bestelling wellicht liever af bij ons afhaalpunt in Veldhoven, nabij Eindhoven. Indien u voor maandag 28 september voor 12.00 uur bestelt, dan kunt u de volgende week op vrijdag 9 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur uw bestelling afhalen aan de De Run 4444 in Veldhoven.

Let op: het adres betreft enkel een afhaallocatie waar geen showroom of bestelmogelijkheid is. Buiten de aangegeven afhaaldatums is er geen mogelijk tot afhalen tenzij afgesproken met onze klantenservice. U kunt ons daarvoor bereiken op +3150 230 61 51 of via info@gadero.nl.

Let op het minimale orderbedrag voor afhalen is 50 euro. 

Afhalen in Meppen, Duitsland

In Meppen is geen voorraad, wel een uitgebreide showroom met blokhutten, overkappingen en aluminium veranda's. Van dinsdag tot zaterdag is hier zowel Nederlands als Duits sprekend personeel aanwezig. Lees hier meer over deze vestiging. In Meppen uitsluitend goederen afhalen of vaste leverdagen. Daarbij is vooraf online bestellen een must. Indien u voor woensdag 30 september om 12.00 uur bestelt, dan kunt u de volgende week op vrijdag 9 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur afhalen aan de Lilienthalstraße 11, 49716 Meppen, Duitsland.

Showroom Gadero Duitsland

Afhalen in België - Beperkt mogelijk

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is ons afhaallocatie in Hofstade (Aalst) beperkt geopend. U ontvangt van ons een bericht zodra u uw bestelling kunt afhalen.

In Hofstade-Aalst organiseren wij (afhankelijk van het seizoen) éénmaal per 2 weken een afhaalmoment aan de Hekkestraat 20. Hier kunt u indien u voor maandag 23 maart voor 12.00 uur bestelt via onze webwinkel, de VOLGENDE week op vrijdag 3 april tussen 12.00 en 15.00 uur. Let op, hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie.

afhalen hout belgie

Let op het minimale orderbedrag voor afhalen is 50 euro. 

Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.

Video - Gadero Warehouse Tour