Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Hout Afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Nederland als Vlaanderen (Belgie) kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Groningen, Breukelen of Hofstade (Aalst). Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Afhalen in Groningen

Bij onze hoofdvestiging in Groningen een speciaal afhaalpunt. Hier kunt u, indien u dinsdag voor 12.00 uur bestelt, dezelfde week op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur uw bestelling afhalen aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen.  Let op, Gadero heeft GEEN showroom. 

Afhalen Groningen

Aan de rechterkant van onze grote ingang met daarboven de grote rode egel vindt u het afhaal terrein. Hier staat Steyn of een collega elke zaterdag voor u klaar. 

Afhalen in Breukelen

In Breukelen, nabij Utrecht en niet ver van Amsterdam kunt u ook uw hout afhalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de afhaaldagen in Breukelen. Het afhaaladres is straatweg 5 in Breukelen, let op hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie.

afhalen hout breukelen

Afhalen in België

In Hofstade-Aalst organiseren wij (afhankelijk van het seizoen) éénmaal per 2 weken een afhaalmoment aan de Hekkestraat 20. Bekijk hier de eerst volgende besteldeadline met bijbehorende afhaaldag.  Let op, hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie.

afhalen hout belgie

Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.

Video - Gadero Warehouse Tour