Logo Gadero
service

Houten Pipowagen 360 x 240 x 325 cm Standaard Circuswagen Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE2641
Kant- en klaar bouwpakket
Bepaal zelf locatie van deur/ramen
40x0181N_Joey_P01_1920x1920
circuswagen_lage_prijs
pipowagen_met_bed_en_inrichting_1
gadero_mini_pipowagen_1
gadero_mini_pipowagen_4
gadero_mini_pipowagen_12
gadero_mini_pipowagen_3
gadero_mini_pipowagen_9
houten_pipowagen_zonder_onderstel
model_40x0181N_Joey_P01_1920x1920
Per stuk,vanaf

3.664,95

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
360 cm
Breedte
237 cm
Hoogte
325 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Dakbedekking Puntdak
3.664,95incl. BTW
1 tot 5 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Bepaal zelf locatie van deur/ramen (met dubbelgas geleverd)

 • Meestal vergunningsvrij te plaatsen

 • Met houten trapje en houten vloer

 • Inclusief deur en 4 ramen

 • Exclusief metalen onderconstructie, wielen en dakleer

 • Wielen niet echt verrijdbaar

Specificaties

Gewicht
635 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
237 cm
Diepte
360 cm
Hoogte
325 cm

Houten Pipowagen 360 x 240 x 325 cm Standaard Circuswagen Wanddikte 19 mm

Houten Pipowagen

Bent u op zoek naar bijzondere vakantiehuisjes voor uw camping, een bouwkeet, bijzonder kantoor of loket? Deze zeer complete houten pipowagen van 360 x 240 x 325 cm is hier kant en klaar als bouwpakket te koop voor een aantrekkelijke prijs. Deze goedkope houten circuswagen van 8,5m2 leveren met wij bij Gadero standaard met houten trap, prefab wanden, houten vloer, deur en ramen (met dubbelglas). Daarbij zitten alle bevestigingsmaterialen en heldere opbouwtekening/montagehandeling.

U kunt zelf de locatie van zowel de ramen als de deur bepalen. Dit komt door het unieke paneelsysteem waarbij deuren en ramen op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden. Zie de voorbeelden in de product afbeeldingen. Bekijk hier ook meer houten (vakantie)woningen.

 • Hout geschaafd: Ja

 • Afmetingen: 240x360 cm

 • Funderingsmaat: 240x360 cm

 • Nokhoogte: 325 cm

 • Ramen: 2 (70x81) cm

 • Deuren: 1 (88x185) cm

 • Beglazing: Dubbelglas

 • Daksoort: Boogdak

 • Inhoud: 27,8 m³

 • Oppervlakte: 8,5 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Ja

Dakbedekking pipowagen

Deze houten pipowagen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u verschillende duurzame vormen van dakbedekking meebestellen (tegen meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren. Ons dringende advies is om alle flapjes vast te zetten met kit. Zo blijft de dakbedekking mooi. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen).

Goedkope Pipowagen

Deze houten pipowagen van 3.6x2,4 meter, ook wel schaftkeet of zigeunerwagen genoemd, heeft een fraaie, nostalgische uitstraling en is bovendien multifunctioneel. Zo kunt u deze houten pipowagen kopen als mobiele kantoor (bouwkeet) voor uw bedrijf, bed en breakfast slaapplaats of tijdelijk onderkomen. Deze houten wagen is verplaatsbaar en daardoor doorgaans geheel vergunningsvrij om te plaatsen.

Prefab Pipowagen

De houtdikte van deze authentieke, moderne pipowagen van hout is 19 mm. Deze houten keet wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en dubbel glas van de 4 ramen. Het pakket bestaat uit wandpanelen, los dak- en vloerhout. Ook raambeslag en deurbeslag met cilinderslot wordt bij ons standaard bij de prijs inbegrepen. De binnenoppervlakte van deze circuswagen van hout is circa 8,5m2. Dakleer dient u zelf nog mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Dit houten verblijf is verrijdbaar, dus in veel gevallen vergunningsvrij. Check dit wel even bij uw gemeente! Dat maakt deze houten pipowagen populair bij eigenaren op vakantieparken en camping. Maak van deze prachtige zigeunerwagen een vakantiehuisje of bed and breakfast. Ook te gebruiken als bouwkeet of schaftkeet. Deze pipowagen wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot en 2 sleutels. Zo is uw pipowagen veilig afgesloten.

Pipowagen plaatsen

Plaats deze verplaatsbare woonwagen accommodatie op een waterpas ondergrond. Deze houten wagen wordt in blank hout geleverd, wij adviseren deze te schilderen voor een langere levensduur en werking tegen te gaan.

Neem contact op voor korting bij afname van meer dan 1 stuks.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.

Zorgvuldige bezorging speelhuisjes in Nederland en België

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Koop hier uw circuswagen / bouwkeet onder veilige Thuiswinkel.org servicegaranties.