Logo Gadero
inspiratieservice

60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Icey Blue

Productnummer
EX06110
Geïmpregneerd en geborsteld
Luxe uitstraling
1001160_yfttp
1001160_nctyl
1001160_bvhqi
1001160
Per m2

31,83

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 80,15

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 80,15

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Geïmpregneerd en geborsteld

 • Moderne kleur

 • Luxe uitstraling

 • Niet geschikt voor de oprit

 • Niet geschikt voor aftrillen

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Icey Blue

Bent u op zoek naar een luxe terrastegel voor een budgetprijs? Dan zit u met de 60Plus Soft Comfort terrastegel 60x60x4cm Icey Blue goed! Door de genuanceerde grijs/blauwe kleur passen deze tegels in verschillende tuinstijlen. De kleur en het formaat zorgen voor een ruimtelijke uitstraling in uw tuin. Deze fraaie terrastegels zijn zowel geborsteld als geïmpregneerd, waardoor ze beter bestand zijn tegen vocht en vuil dan de standaard betontegels. Een echte aanwinst voor uw tuin! We raden u echter af deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Door de geringe dikte van 4 cm kunnen de tegels scheuren of breken onder het zware gewicht van een auto.

60Plus Soft Comfort terrastegel Icey Blue aanleggen

De terrastegels van 60Plus Soft Comfort zijn zeer geschikt om zelf aan te leggen. Wij helpen u graag een handje op weg met ons handige stappenplan. U vindt deze hieronder of in onze klustip Terrastegels leggen. Ook benoemen wij alle nodige toebehoren.

 1. Leg een zandbed aan van 20 cm met eventueel een laag gebroken puin van 20-35 cm eronder voor extra stabiliteit. Zorg voor 6 cm ruimte rondom, hier komen later de opsluitbanden.

 2. Zorg ervoor dat u een plan heeft voor de afwatering en dat u deze verwerkt in uw tuinontwerp. Meer informatie over waterhuishouding vindt u in onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen voor het beste resultaat.

 4. Maak het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed en klop even aan met een rubberen hamer. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor strakke voegen.

 6. Graaf geulen in de ruimte rondom de bestrating. Hier plaatst u de opsluitbanden in. Zorg dat deze 2 cm onder de tegels uitkomen. De tegels zullen namelijk nog gaan inzakken en komen zo op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Zorg voor een strakke afwerking en bescherming tegen onkruid met ons voegmiddel King-Assistant Premium of King-Assistant Plus.

Is dit niet de tegel waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook de andere tegels van de 60Plus Soft Comfort terrastegels van het A-merk Excluton. Zoekt u een betontegel met dezelfde eigenschappen als keramiek? Bekijk dan ook eens onze GeoProArte tegels.

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten