Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Ivory

Productnummer: EX1001057I   |   Terrastegel in Ivory kleur geschikt voor oprit

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,84 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Ivory

  • Luxe uitstraling
  • Zeer geschikt voor uw oprit, terras en looppad
  • Voelen zijdezacht aan
  • Vorstbestendig
  • Niet aftrillen

Betontegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Ivory

Koop nu online de Soft Comfort terrastegels van Excluton. Wij bieden deze eigentijdse 60Plus lijn aan welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten. Hier gaat het om de 20 cm x 30 cm x 6 cm tegel in de kleur Ivory ofwel antraciet zwart. Deze terrastegel heeft een oppervlakte van 0,06m2 en weegt 8,1kg. Deze is ook verkrijgbaar in een 4 cm dikke steen.

De prijs wordt weergegeven per m2 maar wij leveren de klinkers per laag van 0,96 m2. Het systeem zet de hoeveelheid en prijs automatisch om. De klinkers zijn geschikt voor uw oprit, terras of voor in de tuin. U kunt ze beter niet voor een dakterras gebruiken vanwege het relatief hoge gewicht. Hiervoor is de 4 cm dikke versie wel geschikt. De kleur Ivory is de donkerste kleur in de de 60Plus Soft Comfort lijn. Het is donker grijze steen wat voor een moderne uitstraling zorgt. De terrastegels zijn mos- en algwerend maar daarnaast ook vuilwerend. Ze voelen zacht aan en zijn ecologisch en duurzaam. U koopt de Excluton tegels nu online in de webshop van Gadero.

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort 20 cm x 30 cm x 6 cm Ivory Betontegel 60Plus Soft Comfort Ivory 20 x 30 x 6 cm   |   Terrastegel in Ivory kleur geschikt voor oprit
€ 19,84 Per m2 incl. btw