Logo Gadero
service

Betontegels 60 x 60 cm

In deze categorie vindt u goedkope betontegels in de maat 60 x 60 cm. Goedkope betontegels zijn al jaren populair. Dit wordt versterkt door nieuwe uitvindingen als gecoate betontegels die vuil en witte kalk beter opvangen. Deze betontegels in 60 x 60 centimeter zijn de goedkoopste oplossing voor uw terras. Kies uit met coating en allerlei tinten grijs, zwart en bruin. 

Bent u op zoek naar grotere of kleinere tegels voor uw terras? Kijk dan naar onze 30 x 30 cm stoeptegels, 50 x 50 cm, grootformaat tegels of rechthoekige tegels. Tevens leveren wij gebakken keramische terrastegels in 60x60cm. Naast tegels heeft u waarschijnlijk ook opsluitbanden nodig om uw terras mooi op te sluiten. Klik hier voor ons volledige assortiment opsluitbanden zodat u 60x60 cm tuintegels niet wegzakken. Naast opsluitbanden kunt u bij ons ook terecht voor watergoten voor hemelwater afvoer, voegzand, zandsteenlijm & voegmortel en nog veel meer.

Benodigde gereedschap voor betontegels 60x60 cm leggen

Voor het plaatsen van betontegels adviseren we qua gereedschap een steenkruiwagen, trilplaat, afrijbalk of lange waterpas, werkhandschoenen en een rubberen hamer te gebruiken. Lees hier alles over het aanleggen van sierbestrating. Ook kunt u een slijpmachine huren om tegels op maat te slijpen. Zorg dan ook voor gehoor en oogbescherming.

Bekijk ook...

Ontdek tevens onze luxe siertegels en de 30x30 cm goedkope stoeptegels. Ook aanbevolen zijn de MBI GeoProArte tegels, dit zijn luxe betontegels in de look van keramiek voor een aantrekkelijke prijs. U heeft iets meer budget? Ontdek dan de trend van chique keramische terrastegels. Gebakken keramiek tegels voor buiten zijn krasvast en kleurvast. Kies bij voorkeur voor 3 cm dikte, deze kunt u gewoon op een aangetrild zandbed leggen.

Wij bezorgen 60x60 cm tuintegels in heel Nederland, België en Duitsland. Heeft u keuzestress? Bekijk dan hier onze meest verkochte tuintegels van beton voor een lage prijs. 

Goedkope betontegel inspiratie