60Plus Soft comfort terrastegel Grijs/zwart 40x80x4 cm

Productnummer: EX1001131   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 38,06 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van 60Plus Soft comfort terrastegel Grijs/zwart 40x80x4 cm

  • Zijdezachte afwerking
  • Populaire kleur!
  • Onderhoudsvriendelijk & duurzaam
  • Veel kleuren beschikbaar
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

60Plus Soft comfort terrastegel Grijs/zwart 40x80x4 cm

Zoekt u moderne, eigentijdse terrastegels met een trendy formaat in de kleur grijs/zwart? Dan zijn deze 40x80x4 cm tegels van A - merk Excluton wat u zoekt. Deze hoogwaardige terrastegels geven een luxe, ruimtelijke uitstraling aan uw tuin. Bovendien zijn deze stevige tegels geïmpregneerd en geborsteld, wat inhoudt dat ze beter vuil-  en vochtwerend zijn dan de goedkope onbehandelde betontegel. Dit betekent ook dat deze 60plus soft comfort tegels zacht aanvoelen en onderhoudsvriendelijk zijn. In tegenstelling tot de 30x40x6 cm is deze tegel niet geschikt voor de oprit. Echter zijn ze wel uiterst geschikt voor uw terras of looppad. Ondanks het feit dat deze 40x80x4 cm tegels heel stevig zijn, zijn er nog sterkere tegels. Dit zijn keramische tegels. Keramische tegels zijn iets prijziger dan gewone betontegels, maar de kwaliteit is aanzienlijk beter.

Wat is het verschil tussen betontegels en keramische tegels?

Er zijn vier grote spelers op het gebied van terrastegels die vrij veel op elkaar lijken: de onbehandelde betontegel, de geïmpregneerde tegel, de gecoate betontegel en de keramische tegel. Het verschil tussen deze tegels zit vooral in de kwaliteit en dus de prijs. De onbehandelde betontegel is goedkoper dan de rest, maar zoals de naam al zegt, is deze niet behandeld. De geïmpregneerde tegel is ingesmeerd met een laagje impregneermiddel waardoor hij beter bestendig is tegen vuil dan de onbehandelde betontegel. De gecoate tegel gaat weer een stapje verder. Maar de tegels van keramiek zijn absoluut de beste, maar die hebben wel het grootste prijskaartje. Dit zijn de verschillen tussen de tegels in een notendop, wilt u meer weten over de verschillen tussen betontegels om uw keuze gemakkelijker te maken? Lees dan de blog over het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde, gecoate en keramische tegels.

Weet u nog niet zeker welke tegel u moet kopen of twijfelt u toch nog over het formaat voor de tegels voor uw terras of tuinpad? Bekijk dan ons enorme assortiment beton terrastegels! Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de keramische tegels, bekijk dan ons ruim aanbod aan keramische terrastegels.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw terrastegels van keramiek en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Softcomfort 40x80x4cm tegel grijs zwart 60Plus Soft comfort terrastegel Grijs/zwart 40x80x4 cm   |   Moderne terrastegel in handig formaat   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 38,06 per m2 incl. BTW