Robinia palen hebben wij zowel rond geschild als vierkant te koop. De enorme duurzaamheid maakt van Robinia hout een populaire houtsoort. Bijvoorbeeld bij beschoeiingen aan het water of als afrasteringspaal in uw tuin. Robinia wordt ook wel Europees hardhout genoemd. Bekijk ons aanbod Robinia palen in diverse rondhout maten. Tevens leveren wij vierkante Robinia palen in 8x8 en 10x10 cm dikte.  WIj bezorgen Robinia palen in heel Nederland en België op vaste dagen per postcodegebied bij u thuis. U geniet daarbij van gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Wist u dat Robinia palen een duurzaamheidsklasse 1/2 hebben? Dit is goed voor een levensduur van circa 20-25 jaar. Het Robiniahout is afkomstig van acaciabomen. Daarom worden Robinia palen ook wel Acacia palen genoemd. 

Wij leveren Robinia palen snel bij u thuis. Of u nu in Limburg of Groningen woont, wij zijn uw leverancier van geschilde Robinia ronde stammen. Ook in Vlaanderen leveren wij elke week bij u aan de deur. 

Wilt u liever cilindrisch recht gefreesde rondhoutpalen kopen? Bekijk dan ons aanbod gefreesde palen. Een iets grillige paalvorm is voor u geen probleem? Bekijk dan ook eens ons assortiment kastanjepalen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode