Logo Gadero
service

Robinia palen

Robinia palen hebben wij zowel rond geschild als vierkant te koop. De enorme duurzaamheid maakt van Robinia hout een populaire houtsoort. Bijvoorbeeld bij beschoeiingen aan het water of als afrasteringspaal in uw tuin. Robinia wordt ook wel Europees hardhout genoemd. Bekijk ons aanbod Robinia palen in diverse rondhout maten tot 300 cm lengte. Tevens leveren wij vierkante Robinia palen in 8x8 en 10x10 cm dikte.  WIj bezorgen Robinia palen in heel Nederland en België op vaste dagen per postcodegebied bij u thuis. U geniet daarbij van gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Robinia levensduur

Wist u dat Robinia palen een duurzaamheidsklasse 1/2 hebben? Dit is goed voor een levensduur van circa 20-25 jaar. Het Robiniahout is afkomstig van acaciabomen. Daarom worden Robinia palen ook wel Acacia palen genoemd. U kunt overigens Robinia palen gewoon prima onbehandeld in de grond plaatsen. 

Robinia palen schutting

Van Robinia palen kunt u ook een schutting maken en deze laten begroeien met klimplanten. Ook kunt u in uw border of voortuin een palenwand maken en deze laten begroeien. U kunt kiezen om de palen op 1 hoogte te maken of te laten verspringen. Een pergola van Robinia rondhout is eveneens mogelijk. Plaats dan de 3 meter paal circa 70 cm in de grond. Wij leveren Robinia palen in 8 en 10 cm dikte in diverse lengtes tot 3 meter.

Robinia schutting

Robinia palen laten bezorgen of afhalen

Wij leveren Robinia palen snel bij u thuis. Of u nu in Limburg of Groningen woont, wij zijn uw leverancier van geschilde Robinia ronde stammen. Ook in Vlaanderen leveren wij elke week bij u aan de deur. Ook kunt u Robinia palen laten afhalen bij onze vestiging in Breukelen of Groningen. Zorg dan wel dat u eerst tijdig bestelt via onze website.

Bekijk ook...

Wilt u liever cilindrisch recht gefreesde rondhoutpalen kopen? Bekijk dan ons aanbod gefreesde palen. Een iets grillige paalvorm is voor u geen probleem? Bekijk dan ook eens ons assortiment kastanjepalen.