Regenwater kan niet goed worden afgevoerd door bestrating op grote oppervlakten. Het water loopt weg via de riolering. Door het vele water raakt het riolieringsysteem overbelast en stroomt deze vervolgens over. Zo blijft het water op de bestrating liggen en ontstaan er plassen. Waterdoorlatende bestrating kan wateroverlast bij tuinpaden, erven en wegen voorkomen. Met waterdoorlatende tegels kan het regenwater in de grond wegzakken en blijft het grondwater op peil. Naast waterdoorlatende stenen en tegels levert Gadero ook split en grind voor uw oprit of terras. Split en grind zijn ook zeer goed doorlatend. Hardlopers zijn Basalt en Ardenner split.

Wilt u nou meer weten over waterdoorlatende bestrating en de waterdoorlatende grastegel in het bijzonder? Wij hebben een uitgebreide blog gemaakt over deze milieuvriendelijke vorm van bestrating. Als u deze blog leest, weet u alles wat u moet weten over het waterprobleem en hoe dit op te lossen is.

 

Naast waterdoorlatende bestrating ziet u bij Gadero ook het gehele assortiment sierbestrating van bekende merken als Excluton, Tuinvisie en MBI. Kies uit terrastegels van beton of keramiek. Ontdek eveneens ons gamma aan waaltjes, muurelementen van beton voor verhoogde border en hemelwaterafvoer oplossingen.

Grasbetontegels

Grastegels ofwel grasdallen zijn voor vele toepassingen te gebruiken. Grasdallen hebben grote openingen die worden opgevuld met zand en ingezaaid met gras. Er zijn grastegels van kunststof en grasbetontegels. In veel gemeenten zien we ontwikkelingen in de regelgeveing op het gebied van "groen" op het erf. Vooral in Belgie is het al jaren zo dat een bepaald percentage van een perceel groen moet zijn. Grasdallen of grastegels zijn hiervoor de ideale oplossing. Wanneer u met deze tegels een oprit of looppad creëert kan het gras of het groen door de tegels heen blijven groeien. Vanwege de dikte van de tegels wordt uw oprit of looppad wel erg stevig, maar heeft u geen last van te weinig groen op uw erf. 

Wij leveren grasdallen ofwel grastegels vanuit eigen voorraad snel aan huis. 

 

ZOAK bestrating

In deze categorie vindt u ook ZOAK bestrating. ZOAK staat voor Zeer Open Afval Keramiek. Het gaat hier dus om bestrating dat gemaakt is van gerecycled keramiek. Hierdoor zijn de stenen, tegels en klinkers eextreem duurzaam en zeer stevig. Deze innovatieve vorm van bestrating zijn nieuw op de markt en zijn één van de beste producten als u op zoek bent naar een combinatie van kwaliteit, drainage en duurzaamheid. Producten van ZOAK werken als het ware als een soort spons die het regenwater heel snel opneemt, om het vervolgens langzaam/geleidelijk te laten zakken naar de bodem. U kunt deze stenen, tegels of klinkers uitstekend gebruiken voor uw oprit, terras en of looppad. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!