Logo Gadero
service

Tuinspots

Anders dan de grondspots zijn tuinspots speciaal bedoeld om bepaalde elementen in uw tuin te accentueren. Een tuinspot is dus niet hetzelfde als een grondspot of bodemspot. Een grondspot verlicht namelijk alleen van onder naar boven in een rechte, verticale straal. Een tuinspot is vaak voorzien van een grondpin, is kantelbaar en kunt u op een willekeurige plek in de grond steken / prikken. Tuinspots zijn ook verkrijgbaar met demontabele grondpin zodat u deze kunt plaatsen als opbouwspot voor in een pergola of overkapping. Wij zijn een webshop en winkel voor buitenspotjes.

Waarom kiest u voor een tuinspot?

Doordat de tuinspots uit ons assortiment voorzien zijn van een beweegbare kop, zijn deze zeer geschikt voor het uitlichten van bepaalde elementen in uw tuin, denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie boom, haag of een tuinornament die u wilt accentueren. Ook is een tuinspot geschikt om de buitenkant van uw woning, blokhut of garage te verlichten. Naast de gewone tuinspots bieden wij ook een onderwater tuinspot. Met deze waterbestendige LED tuinspot creëert u een mooie verlichting onder het water, zodat u ook in het donker van uw vijver kunt genieten.

Hoe worden tuinspots bevestigd?

De tuinspots kunt u met de bijgeleverde grondspies / grondpin in de grond plaatsen of u kunt de tuinspot met de bijgeleverde schroeven vastschroeven op een harde ondergrond, zoals steen of hout. Doordat u de tuinspots ook kunt vastschroeven op een harde ondergrond, kunt u de tuinspots ook gebruiken voor het verlichten van uw overkapping, door deze aan het plafond of muur te schroeven.

Tuinspots combineren met andere buitenverlichting

Om een mooi geheel aan verlichting in de tuin te creëren, kunnen tuinspots gecombineerd worden met andere soorten LED buitenverlichting, zoals bijvoorbeeld grondspots, wandlampen of staande lampen. Zo kan er eventueel in combinatie met ander tuinmeubelen een gezellige huiselijke sfeer in de tuin gecreëerd worden. Hier vindt u o.a. 24V LED tuinspots, wandlampen en staande buitenlampen van Suslight die u eenvoudig kunt combineren en aansluiten middels het Quick Safe Connect systeem.

Tuinspots met LED verlichting

LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Ook worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. De energiezuinige LED verlichting spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creëert u een warme gezellige sfeer in uw tuin.  Met LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Tuinspots kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten tuinspots en andere LED tuinverlichting en buitenverlichting om uw tuin mee te verlichten. Wanneer u de tuinspots in een lichtplan gaat combineren met andere verlichting, is het belangrijk om buitenverlichting van hetzelfde merk te nemen. Zo kunt u alles eenvoudig op elkaar aansluiten.

Kies uit diverse buitenspots van kleine LED spotjes met een klein lichtbereik voor het verlichten van kleine elementen tot speciale Led buiten spots met een groot lichtbereik voor het accentueren van grote bomen of hagen. LED Buitenspots zijn leverbaar in 24V laagspanning en zijn eenvoudig te plaatsen. Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED buitenpots met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED spots voor in de grond voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.