Zand Bigbag Straatzand 0.75 m3 GRATIS BEZORGING in NL

Productnummer: EX70600 Ophoogzand voor bestrating   |   Zuiver zand

€ 128,95 Per 0,75 m3 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Zand Bigbag Straatzand 0.75 m3 GRATIS BEZORGING in NL

  • Gratis bezorging in heel Nederland (België €19,-)
  • 48 uurs levering mogelijk (Geef aan in de opmerkingen)
  • Schoon en gezuiverd zand

Zand Bigbag Straatzand 0.75 m3 GRATIS BEZORGING in NL

Zoekt u A-kwaliteit zand in een bigbag van 0,75 kuub / m3 kopen online? Ophoogzand, ook wel opvulzand en straatzand genoemd, is een zandsoort zonder duidelijke korreldikte. Dat zorgt ervoor dat wij ons ophoogzand tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Dit type zand heeft veel verschillende functies. Zo kunt u gaten in een tuin vullen maar ook een complete terras of oprit onderlaag ophogen. Wij bieden u opvulzand aan in eenheden van:

- 0,75 m3 ofwel circa 1000 kg (bigbag)

Indien u meer dan 20 cm moet ophogen voor een oprit adviseren we een puinlaag (granulaat) aan te brengen. Deze laag aftrillen met een zware trilplaat. Vervolgens de zandlaag aanbrengen. Hoe hoger de zandlaag, hoe langer wij aanraden om tijd te nemen voor het inklinken, daarna nogmaals aantrillen. Het beste is om per laag van 10cm te trillen.

Hoeveel heb ik nodig ?

Om te berekenen hoeveel bigbags u nodig heeft kunt u de volgende berekening maken: Aantal m2 x hoogte in meters. Dus als u uw tuin met 10cm wilt verhogen en uw tuin is 25m2 groot dan berekent u 25x0,10=2,5 bigbags, afgerond 3 bigbags.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
big bag ophoogzand Zand Bigbag Straatzand 0.75 m3 GRATIS BEZORGING in NL Ophoogzand voor bestrating   |   Zuiver zand Op voorraad
€ 128,95 Per 0,75 m3 incl. BTW